Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smietanka do kawy

MAM ZŁE WYNIKI CYTOLOGII

Polecane posty

Gość smietanka do kawy

Niedawno zrobiłam cytologię i w wyniku jest napisane: zmiany komórek nabłonkowych związanych z zapaleniem. Lekarz powiedział że to zapalenie ale nic poza tym mi nie powiedział chociaż powinien a ja nie wiem czy to coś groźnego czy nie, i przepisał mi gynalgin i biorę już 6 dzień a mam brac 10 dni czyli tyle ile jest tabletek w opakowaniu. Czy te tabletki zlikwidują te zapalenie? lekarz nawet nie powiedział czy mam się ponownie zgłosic i kiedy...

Gość iqwoe4u8392urf9
zmien lekarza..

Gość fanaaaa
globulki chciałaś napisać chyba...

Gość smietanka do kawy
a tam ja już powoli przestaje wierzyc że państwowa służba zdrowia może kogoś wyleczyc! A prywatnie na gina mnie nie stac:( Powiedzcie mi kobiety czy któraś z was miała taki wynik? co to właściwie oznacza?

Gość smietanka do kawy
tak gynalgin to globulki dopochwowe

Gość nie martw sie to
zwykla grzybica, nic powaznego :)

Gość smietanka do kawy
właśnie to czytałam ale nijak się to ma do mojego wyniku i piszą że żadnego wyniku cytologii nie można zlekcewarzyc a mój lekarz właśnie to zrobił

Gość jaq
tez mialam zly wynik cylogii. dostalam jakies tabletki, po pol roku na kontroile i znowu zly wynik. teraz ide w styczniu, ale wiem ze biedzie zle, bo mam dziwne uplaywy ktorych nie mialam jak bylam zdrowa.

Gość poczytaj troche i sie uspokoj
co konkretnie masz napisane w wyniku cytologicznym? Zacytuj calosc, prosze

Gość smietanka do kawy
już napisałam jak piszę w wyniku, tylko to mam napisane co podałam

Jag dziwne uplawy mialam kiedys od...polipa. Lekarz mi go usunal, bo - choc sam w sobie nieonkologiczny - moze z czasem zezlosliwiec, no i byc powodem nieplodnosci. O uplawach nie wspominajac...okropne byly :/ jakies globulki tez dostalam, ale minelo wiele lat, nazwy juz nie pamietam

"zmiany w nablonku zwiazane z zapaleniem" ? To wszystko?? Hm, wez lek do konca, odczekaj pare dni az sie wyczyscisz (zeby resztki globulek kolejnego wymazu nie zafalszowaly) i idz ponownie na kontrole. Jesli nie ufasz obecnemu lekarzowi sprobuj poszukac przez strone www.znanylekarz.pl wrzuc w wyszukiwarke nazwe miejscowosci (lub wojewodztwo) i spacjalizacje (ginekolog) a wyskoczy cala lista lekarzy ulozonych wg opinii pacjentow. Jakis margines bledu trzeba zalozyc, ale w wiekszosci mozna ufac tym danym

Gość śmigła
przy czwórce trzeba się martwić. gdyby było zle to ci zrobia wypalankę. skoro lekarz tego nie proponował to nie wymyślaj problemu. po skończonym leczeniu na kontrol i to wszystko. śpij spokojnie.