Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_razdwatrzy

Do Pań

Polecane posty

Gość Magda_razdwatrzy

Mam pytanie do Pań, które też są, miały bądź mają podobna sytuację... mianowicie od jakiegoś czasu wydaje mi się, że mój mąż chce mnie nakierować ku mojej dominacji nad nim jak na razie głównie erotycznej. Chce, abym była jego Panią, chce bym trochę porozkazywała gdzie i jak ma mnie całować, pieścić, itd... Rozmawiał na ten temat ze mną trochę i chciałby raz na jakiś czas taką nazwijmy to "sesje" przeżywać. Poza tym to on dominuje w łóżku. Nie wiem co mam myśleć i robić? Macie jakieś rady?

Gość żotkjefka
lubisz jak Ci liże pipke do orgazmu?

Gość Bananaaa
To normalne, faceci lubią jak kobieta przejmuje kontrolę

Gość Magda_razdwatrzy
Tylko, że ja nie jestem za bardzo przekonana do tego pomysłu. Nie wiem czy bym umiała się odnaleźć w takiej roli;) Może ktoś podpowie od czego bym mogła zacząć?

może zawiąż mu oczy , przywiąż do łóżka a będzie ci lżej jak nie będzie patrzył , popuść wodze fantazji , będziesz miała frajdę

Gość milapani222
Po pierwsze musisz mu powiedzieć, że spróbujesz, ale chcesz to robić powoli i spokojnie bo pewnie on mniej więcej ma jakieś oczekiwania i chciałby od razu wszystko na hura, na co ty jeszcze nie jesteś pewnie gotowa. Skoro chce dominacji to mu ją daj. Oczywiście jako dodatek, ale w takiej formie żebyś i ty czerpała z niej jak najwięcej przyjemności- ja tak zrobiłam... Ustal z nim jakieś zasady żebyście oboje wiedzieli na czym stoicie i czego możecie się spodziewać na danym etapie, powiedz że jeżeli tego chce to musi dać ci czas na oswojenie się i nabranie pewności siebie w tym temacie poprzez małe akty twojej dominacji, a jak wiadomo trening czyni mistrza :) i na przykład wieczorem powiedz że chcesz masażu czy to ramion czy stóp (jeżeli lubisz), niech też całuje masowane miejsca przy czym mów mu gdzie ma całować i jak długo np. Jeden pocałunek, jakas krótsza chwila całowania lub niech całuje, aż uznasz że wystarczy, a ty w czasie długiego całowania czy masażu zajmij się czymś innym. Niech się rozbierze lub nie (zależy jaki widok lubisz) i zrobi kolacje, możesz też wysłać jakiegoś smsa że ma zrobić to czy tamto...itd jest od groma takich sytuacji. Warto też pochwalić faceta i pokazać, że widzisz jego starania. Ogólnie chodzi o to żeby wiedział i czuł że robi coś bo właśnie ty tego chcesz w danej chwili -to go nakręci i będzie chciał więcej, będzie najarany na ciebie, a to wróży tylko mile momenty w waszym łóżku i poza nim. Oczywiście nie rób tego z przymusu tylko jak masz ochotę. Rano, wieczór, popołudnie zawsze jest dobra pora na krótką niezobowiązującą chwile władzy :). Ty się oswoisz z mówieniem mu co ma robić, a on nauczy się słuchać i to wykonywać, a może stwierdzi że jednak nie chce? Za to ty jak już uznasz, że jednak to nic złego i zechcesz pójść dalej lub też nie - wtedy mając już jakieś przeżycia łatwiej ci będzie poruszać się w sprawach łóżkowych gdzie będziesz mogła dopiero puścić wodze wyobraźni hihi i raz na jakiś czas dawać mu ta chwilę twojej dominacji. A więc dobrze to rozegraj, a zobaczysz jaki twój facio potrafi być grzeczny i słuchany - zresztą jak większość, potrzeba do tego tylko tej jedynej :). Mam nadzieję że chodź trochę pomogłam. Napisz jak wam idzie.Powodzenia ;-)