Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_dama22

jakie mieszkanie dla osoby, która nie cierpi mieszkań?

Polecane posty

Gość młoda_dama22

To nie tak, że jestem marudna i bardzo wymagająca. Wychowałam się w domu na wsi.. I taki domek na wsi mam, życie zmusza mnie do zamieszkania w mieście.. Przeglądam mieszkania i NIC, zupełnie nie podobają mi się. Na pewni muszę mieć przestrzeń-minimum 60m2 i ładne , doświetlone wnętrze.... Mieszkałam czasami u narzeczonego, on ma duże mieszkanie (75m2), ale nie podoba mi się, jest nie tak urządzone, zła lokalizacja, otoczenie mi się nie podoba... Może wolę apartamenty...sama nie wiem.. bo nic mi się nie podoba, a mieszkać w mieście musimy... Na dom w mieście nas nie stać.. Może jakiś apartamentowiec...

Gość gh67 trosze inaczej
polecam przy zlotych tarasachw stolicy cenaok 13milionow spodoba ci sie i daja auto gratisza 200tys.

to jak Ty sama nie wiesz czego chcesz to myślisz ze my wiemy? :O Dowiedz się czego chcesz, to nawet jakiegoś linka wtedy mozna podrzucic czy cokolwiek......

Gość jeras
ja polecam apartamentowiec Żagiel w Warszawie , 13000 za m2 🖐️

Gość młoda_dama22
Musi to być mieszkanie, bo domy są za drogie. W zasadzie to apartamenty podobają mi się, musi być świetny punkt komunikacyjny, ale i nie za głośno .. Koniecznie Warszawa. Tak nie cierpię mieszkań..wrrr. Jednak obecnie 4 godziny dziennie dojeżdżamy, to przesada. Mieszkanie dla pracoholików jest o wiele praktyczniejsze prawda? Zawsze mogę wpaść na wieś... Nie lubię mieszkań:|

Gość młoda_dama22
powtarzam się jak zdarta płyta bo nie mam mózgu , jestem debilkom :(