Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość glupie sprawy glupie sytuacje

czlowiek nieodgadniona tajemnica.......

Polecane posty

Gość glupie sprawy glupie sytuacje

Poznałam w pracy faceta. jest ode mnie o lata starszy. wtedy tez bylam w zwiazku z innym dlugoletni zwiazek. Zauwazylam ze zaczelo mi na nim zalezec. po prostu myslalam ze jako na czlowieku, jako na znajomosci.... on nalegal tysiace razy na sptkanie a ja sie po prostut obawialam tego spotkania. r w koncu spotkalismy sei po 3 miesiach. bylo fajnie kawa gadka itd. ponixej bylismy w kontakcie, zawsze jakies sms. telefon rozmowaw . rozmowy o wszystkim glebowkie o zyciu itd. spotkania na meczyk np., na spacer itd. typowo kolezenskie. w maju zerwalam z moim facetem. spotkalam sie z owym nieznajomym wypilismy alko i troche nas ponioslo. posnioslo, ale ja tego chyba chcialam dostalam rano sms czy zalujemy czegos razem stw zE NIE. ta sama syt spedzenie nocy(ogladanie gwiazd bo jego pasja jest tez astrologia przez cala noc czysto bez alkgo i rowniez po prostu sie tylko calowalismy). myslalam dziwne. przeciez to moj kumpel.... i tak mijaly dni miesiace... az w koncu ja b. wstrzymywalam spotkanie nie moglismy bigdy sie spotkac ustawic on cos odwelkal ja itd... ostatnio spotkalismy sie 2 tygodnie temu i bylismy na kawce spacerku jak znajomi jednak ja stw. ze powiem mu ze on mi siedzi w glowie ze nie jest zwyklmy kumplem dla mnie, ze nie moglam sie ogarnac od wakacji tych 2 syt( taka prawda spotaklam wielu mezczyzn jednak jego jednego w glowie non stop mialam), ze po prostu tak jakos sie stalo( on mowi ok nic sie nie stalo juz to wyjasnilismy ze sie nic takiego wielkiego nei stalo"). wiec mowie ok. jescze nalegal zebysmy wracali tym samym tramwajem... czesc czesc.........i sie nie odzywa od tygodnia....... najlepsze jest to ze wstawialm zdjecie na portal spolecznsciowy i mi go zlajkowal (pierwsy raz) jak nigdy tego nie robi. moze mi ktos wytlumaczyc racjonalnie o co chodzi? moze mezczyzni tak maja ze milcza jak ich ktos nie interesuje... pomozcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować