Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ieriuwy7432re87whd

ciezka sytuacja...

Polecane posty

Gość ieriuwy7432re87whd

Ciezka sytuacja.. jestem osoba raczej co nie lubi chodzic na imprezy itd ale to nie wazne tzn nie chce mi sie nigdy jakos zbierac i jechac na nie po mam troszke daleko tam gdzie sie one zazwyczaj odbywaja . Znajomi juz kilka razy mnie namawiali na jakis wypad itd na piwo bla bla ale ze studia zajmuja sporo czasu i wogole ja nie mieszkam na miejscu tylko dojezdzam to raczej omijam takie sprawy tak mam i tyle. Wczoraj kolezanka rano mi napisala ze robi urodziny i zebym przyjechala itd tuz przed zajeciami. Ja teraz mam ze tak powiem nie to na glowie bo zalatwiam rzeczy zwiazane ze studiami i wogole nie bylam w humorze ze tak powiem. No i nie bylam..Napisala ze jak nie przyjade to sie obrazi..I co ja teraz mam zrobic tlumaczyc sie itd czy poprostu nic nie gadac bo i tak wszyscy wiedza jaka jestem ze omijam takie rzeczy ehhh boje sie tej reakcji tej obrazy:( co ja poradze kur*a jest tem nudziara i tyle nie lubie chodzic na takie imprezy tzn urodziny ok moglam isc ale nie mialam glowy jakos..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować