Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmonaaaalolaaa

23 lata a piersi jak u dojrzewajacej dziewczynki...

Polecane posty

Gość deska83
Plaska klatka poprostu nie jest kobieca. A faceci lubia chyba w kobietach to co kobiece, czyli biodra, talie i cycki :P W szkole chlopcy krzyczeli za mna z przodu deska z tylu deska :O i pozostal we mnie ten kompleks do dzisiaj....

Gość smoothOrange
fajne sa male,nie trzeba nosic stanika(nienawidze staniorow)

Gość acordeon
wiem,że piersi to punkty erogenne ale dla mnie piersi u kobiety nigdy nie wywierały jakiegoś podniecenia nie lubię wielkich balonów tzw deska jest faktycznie nie kobieca ale to nie my decydowaliśmy o naszym wyglądzie prawda?

Gość deska83
on82 miło to słyszeć od mężczyzny który nie ma interesu kadzić obcej płaskiej lasce ;)

Gość mATEUSZEK_26
lepsze małe niż wielkie, moja była miała wielkie miała na nich rozstępy no i jak siedziała bez stanika to cycki były praktycznie na brzuchu :P

Gość rozmiar mojego biustu
jest podobny. nawet moj brat ma wiekszy biust co czesto jest powodem do smiechu :P kiedys sie tym bardzo przjmowalam ale od kiedy jestem z moim facetem mam to gdzies a nawet mi tak dobrze. moj chlopak bardzo zwraca uwage na pupe, lubi ksztalte jedrne i wydatne posladki. widze jak ukradkiem spoglada na posladki wlasnie dziewczyn na ulicy, a niewazne jak wielki dekolt by nie mialy i wielkie cyce, na biuscie prawie nigdy oko mu sie nie zatrzyma! twierdzi ze moj tyle jest najlepszy jaki kiedykolwiek widzial, ze go uwielbia, czesto komplementuje :D nie przejmuj sie wiec, trzeba sie akcpetowac takimi jakimi jestesmy i znajdowac atuty w inych miejscach! glowa do gory! :))

Gość z przodu plecy z tylu plecy
Bóg stworzył cię dla hecy

Gość mmmmmmmonaaaalolaaa
dla jednych piekne dla innych nie, lepiej nie mowic nikomu o swoich kompleksach niech ludzie zyja w nieswiadomosci.... WASZA AUTORKA :)) POZDRAWIAM DESECZKI! :)

Gość Deska deskowata
A ja nie wiem czy mam chociaz takie jak modelka a jestem grubsza o wiele :(

Gość marek zdzislaw
dla geja taka bez piersi jest najlepsza bo przypomina chlopaka. a geje tez pragna miec dzieci, przeciez facet im dzieciaka nie urodzi

Gość skdkskjdksjdkdj
malutkie ale naturalne

Gość boondwitam
witam jak wiadomo małe jest piękne ja tam wole mniejsze piersi u kobiety są ładniejsze i przedewszystkim naturalne wiec dziewczyny uszy do góry i nie ma co płakać bo nie ilości a jakości się liczy wiec SILIKONOM mówimy stanowcze NIE pozdrawiam

Gość gyyz
Byle sutki sterczace.