Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alusieczka_Alutkowska

zawsze winna kobieta...?

Polecane posty

Temat pewnie stary jak świat, ale może mi ktoś powiedzieć, dlaczego jest tak, że zawsze kobieta jest winna... facet zdradza, ale to kobiecie się obrywa. fakt, naiwna, głupia sie zakochała - i to jest wina... bo facet to mózgu nie ma, on musiał, z tej wrażliwości przecież... bo jak to tak, bidulka sie zakochała, to jak odmówić... co z tego, że w domu żona... a jak żona się dowiaduje to facet jest dobry, kochany, tylko ta druga jest najgorsza... czemu to tak jest? a mężczyźni - czemu nie macie odwagi cywilnej przyznać, ze krzywdzicie dwie kochające was tak mocno kobiety...?

Gość Dokładnie!!!
Ja miałam podobnie, może bez żony w tle. Zakochałam się jak nigdy, on mnie niestety olał. Jak już dotarło do niego, że popełnił błąd to ja winna, że go nie chce. Dramat Panowie.

facet to tchórz...? jak można tak sie bawić...? tak krzywidzić? z taką premedytacją okłamywać kogoś, o kim wie się, że kocha... że poświęcił tak dużo łącznie ze swoim dobrym imieniem...? jak można...?

Gość i co z tego dziś masz
men will be the futre

Gość tchórze straszni
jak się kręci co cwaniakują, żon nie kochają, ale jakos odejśc nie potrafią :) potem sie sypie i tu i tam- pędzą wtedy do żonek, przepraszają. Smutne bezjajewie!!!

Gość dfdfffgggh
jak suka nie da pies nie weźmie, ja tez mysle, ze kobieta jest gorsza. przeciez jakby byla jakas na poziomie to by w ogole nie zawracala sobie glowy zonatym, a jak zawraca to zwykła kur...

Gość i co z tego dziś masz
nie wiem co napisałem

Gość srakk
bo zdrady męża maja inny wpływ na rodzinę. jeśli mąż zdradza i zrobi dziecko innej to np. będzie musiał płacić alimenty na dziecko i rodzina na tym straci. ale jeśli kobieta zajdzie w ciążę to wtedy rodzina nie jest już tą samą rodziną, bo pojawia się w niej dziecko kogoś obcego

Gość ghrrrhhrr
Myślę, że to wszstko zależy od środowiska z jakim się ma do czynienia. W moim otoczeniu to facet jest zawsze winien :P