Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak was czytam i nie chce

i nie chce mi sie zyc

Polecane posty

nie spodziewam sie zadnej odpowiedzi od nikogo. ciekawsze sa tematy o cyckach, kutasach, dupach, analu i kupkach niemowlakow. a ja wlasnie od paru dni trace sens zycia. nie mam ochoty na nic, nawet na swoje male uzaleznienia, co jest dla mnie szokiem. robie cos z soba, tylko dlatego, zeby inni sie mieli satysfakcji, wychodze i usmiecham sie, zeby inni nie wiedzieli, ze w srodku umieram. udaje, ze wszystko w najlepszym porzadku, ze zajebiscie mi samej, ze nie chce milosci, nie potrzebuje - bzdury, bzdury, bzdury. nie mam od kogo uslyszec - kocham cie, akceptuje cie, cale twoje cialo i charakter, jestes piekna, wspaniala, badz zawsze przy mnie, nie mam sie do kogo przytulic, poczuc jego zapachu. to straszne. i najstraszniejsze - stracilam nadzieje, ze to sie w koncu stanie.

dziekuje za pocieszenie, we dwojke zawsze razniej. wiesz, co jest przyczyna takiego stanu rzeczy?

tak, pytam o Twoj. nie, to nie jest wytlumaczenie.jesli Bog istnieje, to ma nas w dupie, wybacz ta brutalna prawde. inaczej w koncu pozwolilby mi byc szczesliwa, choc w malym stopniu, i miec kogos przy sobie.

Gość szkoda że nie ma tak fajnie
A ja nie obiwiniam Boga o to co się stało, tylko całość społeczeństwa...

Gość i co z tego dziś masz
Dodawanie komentarzy do tego filmu jest wyłączone.

co to znaczy jestes aspoleczny? stwierdzono to u Ciebie? widzisz, ja nie jestem, jak patrze na zdjecia, bylam sklodkim, ladnym, usmiechnietym dzieckiem. tylko ze wszyscy mieli mnie w dupie. byly lepsze dzieci w rodzinie. mnie rodzina skazala na przesladowanie. nie zaslugiwalam na milosc, bo byly dzieci bardziej cholubione. skrzywili mi charakter, spowodowali ze mialam rozne fobie, natrectwa, kompulsy. i dalej mam. i nie mam nadziei. cale zycie walcze. szkoda ze nie ma tak fajnie - jest znieczulica i najlepiej byloby sie urodzic zimnym skurwysynem i miec wszystko w dupie.

kurwa ja tak duzo oczekuje, za duzo chce? kogos, kto sie mna zainteresuje, pokocha mnie? wydawalo mi sie, ze wpadlam komus w oko. cieszylam sie bardzo, lubilam o tym myslec. ale on nie dziala, widocznie nie chce mnie, widocznie nie jest zainteresowany. zalamalo mnie to, a powinnam o tym wiedziec i nie marzyc jak skonczona idiotka.

to nie dobro ma się dostosowywać do zła, lecz na odwrót...

Gość mam tak samo jak ty2
przeczytałam Twojego posta i poplakałam się. zupełnie jakbym to ja pisala. wróciłam z pracy i pije wino zeby sie znieczulic... tez nie mam sily zyc. co ja bede pisac, czuje sie tak zle jak Ty ;(

Gość Warszawski25Czytacz
Ja staram sie przyjac swa samotnosc z honorem :o Niestety , musze sie pogodzic , ze niektore rzeczy nie sa dla mnie ... Tylko jak , gdy zewszad slysze , ze milosc najwazniejsza w zyciu jest :o

a nie czujesz sie dyzskryminowany/a z powodu samotnosci tzn tego ze nie masz pary?

Gość iw89
A ja wam powiem na pocieszenie że po 4 latach całkowitego zawieszenia ,rezygnacji,smutku,nudy,deprechy --zwrot-jest miłość ,wiara,swiat jest piekny i tylko czasami gdy wstanę lewą nogą i pomarudze trochę mojemu facetowi to stawiam sie do pionu przypominając sobie jak było bez niego-warto szukać samo sie nie znajdzie :)

Gość ja juz tak mam trzy lata
i z roku na rok pogłębia się niechęć i bezsensownosc zycia , mam rodzine dziecko a mimo to nie chce mi sie zyc , gdyby przyszła do mnie ''kostucha'' i powiedziała chodz zabieram cie z tego swiata wycałowałabym ją z radości ze to juz , ale ona jeszcze nie przychodzi

Gość Warszawski25Czytacz
Oczywiscie , ze sie tak czuje ... Wstyd mi bedzie szczegolnie podczas swiat , gdy ciotki n-ty rok z rzedu , beda zyczyc mi znalezienia dziewczyny :o To wszystko tragikomedia :P

mnie boli ze np na sylwestra nie mam gdzie isc, bo znajomi ida na zorganizowane imprezy gdzie chodza same pary, tak samo na wakcje, kolezanka powiedziala ze moglibysmy jechac jakbym miala faceta. to boli mnie strasznie

iw89 to super ze poznalas kogos, ja juz niestety nie wierze w to, ze milosc do mnie przyjdzie... a wiem ze to tona dodalaby mi sil..

Gość Warszawski25Czytacz
Jestes w duzo lepszej sytuacji ode mnie , ja nawet nie mam znajomych , nie mam sie do kogo odezwac :o Czasem myslisz ze jestes na dnie , az do momentu az nie spadniesz nizej :o

wiesz znajomi, ale tak naprawde od wielkiego dzwonu...

moi znajome okazały się fałszywe, olały mnie

MOJE znajome

Gość Warszawski25Czytacz
Nawet nie wiesz jak bardzo chcialbym miec chociaz takich jak sie wyrazilas , od dzwonu...:o Jak mowia , w samotnosci rodza sie szalency , a ja wlasnie stalem sie jednym z nich :o

najgorsze jest chyba to, że nawet ja sama bardzo się krzywdzę mam szansę ratować studia, z których mnie wywalili, ale nieszczególnie się za to zabieram :( mam niecały miesiąc na napisanie całej pracy... :( Boże!!!

a nie probowales cos zmienic, tzn poszukac znajomych, milosci? pracujesz?

Gość iw89
nie szukałam, nie wieżyłam wręcz nie chciałam! bałam się że trafię na takiego samego drania przez którego wszystko straciło sens-SAMOTNI-rozejrzyjcie się dobrze bo czasem bardzo blisko nas jest osoba tak samo samotna i nieszczęśliwa jak wy-wyjdzcie na kawę gdy was ktos zaprasza ,nie skazujcie się na zamkniecie w czterech ścianach -ja zaczęłam od takiej własnie kawy i teraz pijemy ją razem -nie poddawajcie sie jeżeli chcecie byc kochani -na każdego gdzies ktos czeka i jest przeznaczony-wystarczy wyjść do ludzi-ruszajcie z tych czterech ścian a prędzej czy póżniej sie uda !

Jak mowia , w samotnosci rodza sie szalency , a ja wlasnie stalem sie jednym z nich dokładnie, ja nie mam żadnych relacji międzyludzkich, to mi już odbija- eskapizm się pogłębia, tracę poczucie rzeczywistości...

Tez czuje to co wy . Nie mam nikogo . Raz mialam przez 3 miesiace . Zakocham sie , bylam na kazde zawolanie i co ..dostalam kopa zawsze dostaje wiec wychodze z zalozenia ze to nie ma sensu. Mam dosc chorych ukladow . Naogol jest tak ze facet kreci sie kolo mnie, lasi sie ale zaden nie traktuje powaznie chca sie tylko mna pobawic. Nie wytrzymam kolejnego ciosu .

iw89 nawet nie wiesz jak mi tej milosci brakuje i wiem ze to ona dodałaby mi sil i skrzydel mam dodatkowo dola bo bardzo kocham osobe z ktoras byc nie moge... juz nie mamy dluzszy czas kontaktu a ja zapomniec nie moge... tak pragne milosci i bliskosci ze az sama ze soba sobie nie radze:(

Codziennie funkcjonuje jak robot . Wlasciwie nie wiem po co . Wszystko jest takie schematyczne . Jak tylko mam chwile wolnego i moge pobyc samam placze bez konca czasami pije . Nie chce mi sie zyc . Mam znajomych ale nawet nie mam ochoty byc wsrod nich . Nie bawia mnie ich zarty nie potrafie patrzyc na ich szczescie to takie zalosne i wstyd mi ze nie umiem cieszyc sie ich szczesciem . Jesli wychodze z domu przewaznie mam na twarzy przyklejona ''maske'' tylko ile tak wytrzymam ..