Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hartmandd

Dlaczego Polacy to tacy rasisci?przykra sprawa...

Polecane posty

Gość hartmandd

Jestem za granica i poznalam faceta zakochalam sie, on we mnie tez :-) on jest czarnoskory, ale dla mnie kolor skory nie ma zadnego znaczenia, przeciez jest takim samym czlowiekiem jak my, kiedy przedstawilam go swoim znajomym to mnie wysmiali, ze jak moge zadawac sie z czarnym, ze to nie czlowiek :o ze jest brudny i nie myje sie, od kiedy zaczelam z nim byc zerwali ze mna kontakt, bo jak powiedzieli brzydza sie..kiedy ide z nim przez miasto i spotykam Polakow to tylko i wylacznie od nich slysze glupie teksty w stylu o kolejna, ktora puscila sie z czarnym...jest to dla mnie przykre, bo tylko od Polakow slysze takie teksty, a mieszkam za granica,a rodzice nawet nie chca slyszec o takim zwiazku..dla mojego faceta tez to sprawia przykrosc, ale jakos staram sie go pocieszac, zeby sie tym nie przejmowal..dlaczego Polacy tacy sa?Dlaczego sa takimi rasistami i zacofanym w tej kwestii krajem? kiedy sie to w koncu zmieni?

zwalają wszystkie swoje winy na wszystkich wokoło szczególnie na tych od nich mądrzejszych i lepszych bo takowych chorobliwie nienawidzą. obwiniają wszystkich wokoło za swoje błedy.

Gość a co to każdy ma piać
z zachwytu jak zobaczy twojego negroida ? maja swoje zdanie i je wyrazili a nikt nikogo nie zmusi do kochania czarnych

Gość dakotaaaaaaaaaaa33
Może to nie rasizm tylko realne spojrzenie. Znasz ich mentalność ? Wiesz jacy są ? Simon Mol zarażał kobiety aids bo wierzył że w ten sposób wyzdrowieje. Strach myśleć co innego może im jeszcze chodzić po głowie ;)

Gość bodżenka
W takim razie możesz się tylko cieszyć, że pozbyłaś się tak ograniczonych, nietolerancyjnych i pieprzniętych znajomych ;)

Gość moment .prawdy
O kur. innego koloru nie było, po co ci ta kupa :D

Gość hartmandd
A skąd wiesz ze nie odczuwa?widzę,ze na tym forum też teksty w stylu rasistowskim nic tu po mnie wpadam stąd L

polactwo w minimalnym procencie zna jezyki obce, a Afrykanczycy przybywajacy tu na studia w rok ucza sie naszego narzecza kompletnie obcego im etymologicznie i semantycznie a jednak. a polactwo tak zajete w Anglii talerzami ich myciem ledwie sie kilku zwrotow umie nauczyc po angielsku. a ujada i obraza. swolocz nadwislańska , goje brudne tępe

Gość Mobutu Kubwa
Ja znac jezyk Polska i kochac Polska dzewczyny. One piescic penis goraco i namietnosc. Pozdrawiam Mobutu

Tylko większość kobiet (francuski, hiszpanki, niemki) idzie do łózka z arabem dla przygody a polka musi zaraz myśleć o ślubie i rodzić dzieci. Totalne zgłupienie i brak podstawowej wiedzy o islamie.

Gość Polacy wcale nie są rasistami
Połowę populacji polaków stanowią kobiety, a te są genetycznie predysponowane do obrabiania czarnej pałki 🖐️

Gość jijiojio
mieszkam za granica i czarni w 95% to plaga leniwych, nietolerancyjnych osobnikow, ktorzy uwazaja, ze wszystko im sie nalezy tylko dlatego, ze sa czarni:O