Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona___77222

co się dzieje z moim dzieckiem??? Bardzo się martwię

Polecane posty

Gość Zmartwiona___77222

Nie wiem co się dzieje z moim dzieckiem. Może któraś z Was miała podobny problem i coś poradzi. Moje 3-miesięczna córeczka zawsze ładnie spała w nocy, budziła się tylko 2 razy na karmienie, w dzień troszkę gorzej ale też nie było źle. Ale od kilku dni nie może spać w nocy. Ma ogromny problem z zaśnięciem, ma zamknięte oczka, ale nie śpi, przewraca głowę z boku na bok, pomrukuje. Jak już zaśnie to jest to bardzo płytki, niespokojny sen, budzi się co pół godziny :( W dzień jest podobnie. Co to może być??? Proszę o jakieś podpowiedzi.

Gość Zmartwiona___77222
dziecko było 2,5 tygodnia temu szczepione. Może ma to jakiś związek? Ale to chyba za późno by się pojawiły takie problemy po szczepieniu sama nie wiem. Jak pomóc córce?

Gość brednie i tyle
Tatuś wstaje do niej w nocy co pół godziny czy Tobą się wyręcza?

Gość nic sie nie dzieje
nic sie nie dzieje z twoim dzieckim,kolejny etap rozwoju

Gość ;lkjhgf
Podejrzewam, ze nic sie nie dzieje. Dziecko się rozwija to i jego przyzwyczajenia sie zmieniają. Nie licz na to, ze bedzie całe zycie pieknie spała i przesypiała noce. Obstawiam skok rozwojowy i tyle

Gość Zmartwiona___77222
nie chodzi mi o to by było pięknie i by przesypiała całe noce dla mojej wygody :O po prostu martwię się o nią, nie wiem co się dzieje.

Gość fjdskfjkdsjk
poczytaj sobie o skokach rozwojowych dziecka to pomoze

"ma zamknięte oczka, ale nie śpi, przewraca głowę z boku na bok, pomrukuje. Jak już zaśnie to jest to bardzo płytki, niespokojny sen, budzi się co pół godziny" U nas tak się objawiały nocne kolki. Wystarczyło, że wymasowałam porządnie brzuszek, mały się wypierdział i zasypiał jak aniołek.

Gość muluszki na sto dwa
dziecko jest powyżej 3 miesiąca, więc obstawiałbym intensywny rozwój i marzenia senne. To że spał ładnie do 3 miesięcy, to nie oznacza, że nie może zmienić się. U nas zaczęło się po 3 miesiącu i trwa kolejne 4miesiące.