Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tv maniaczka

Jakie kanały w telewizji zazwyczaj oglądacie? Co możecie polecić?

Polecane posty

Gość tv maniaczka

Nie mam za dużo czasu na telewizję, ale jeśli już go mam to zauważyłam, że oglądam jakieś gnioty typu polsat- dlaczego ja? Trudne sprawy, jakieś seriale, a już najchętniej komediowe na comedy central, czasami ID, ale już mi się znudziło przyznam szczerze, że chętnie chciałabym jednak zmienić upodobania i jednak zacząc oglądać coś wartościowego,

Gość gh
a co masz wartosciowego?

Gość prawictwo pospolite121
nie ogladam telewizji , bo tam nic nie ma .. Zwykle sa tematy o niczym No czasem włącze na TVN turbo wypadek przypadek

Gość erewrwerwe
ja mam od dwóch dni 20 kanałów zamiast 4, i nieco oglądam... Na pozytywnie zaskoczył mnie kanał PULs 2 chyba, w pn noca był fajny program - pokazywali na zywo ostry dyzur w szpitalu, i inrerwencje strazy pozarnej... I jeszcze znalazłam że leci Pszczółka Maja, nie widziałam tego od 30 lat... :p

Gość G.o.ś.ć
Wszystkie discovery, national geographic, TLC, animal planet, club, polsat, polast 2, polsat cafe, tvn style, czasem Europa, muzyczne i oczywiście tv4 - galileo.

Gość różneeeee
ale ostatnio to tylko BBC ENTERTAINMENT, BBC LIFESTYLE, POLSAT CAFE, TVN STYLE, NATIONALE GEOGRAPHIC (koszmarna wyprawa, najcięższe więzienia w stanach). Oglądałabym jeszcze CLUB, ale teraz nie mam. TEraz do usrania oglądam "Zapraszam do stołu" oraz "kolacja dla dwojga" oraz różne programy urodowe.

Gość różneeeee
aha i TLC (czasem mają fajne programy o ludziach skrzywdzonych przez los, dziwacznych chorobach i ciążach, o których kobiety nie wiedziały)