Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polacy w uk.londdddd

do polakow mieszkajacych w uk

Polecane posty

Dlaczego za kazdym razem gdy slysze jezyk polski w Londynie "kurwa" wystepuje w co drugim wyrazie? jakos zyjac w Polsce idac po miescie nie slysze bez przerwy przeklenstw, chyba ze kolo budki z piwem... Czy do uk wyemigrowali sami menele?

Gość khlilip
Też mnie to zawsze zastanawia...

Gość hfujgcg
Nie wiem, ja nie przeklinam. Nie trzymam się z tymi co przeklinaja, bo niewarto.

Gość laurka11
też to zauwazyłam, masakra jakaś, no ale co zrobić

Gość cv666666666najnizsza ok 800
bo to piekne slowo

A mnie zastanawia to, że jak odwiedzam kafeterię to co drugi topik to oczernianie polaków mieszkających w Anglii

Gość naucz sie angielskiego
to bedzie rozumiec co znaczy co drugie slowo "Fuck" u Brytyjczyka i wreszcie osly przestaniecie nawijac jak to Polacy to najbardziej przeklinajacy narod na swiecie... skonczcie juz z ta propaganda kompleksow jacy to jestesmy gorsi od innych narodow i samobiczowaniem...

sory ale fuck slysze mniej niz kurwa..

mieszkalem w uk pare lat i wcale nie slyszalem zacnego slowa na k... tak czesto wszystko zalezy w jakim towarzystwie sie obracasz a ponadto mozesz byc nieco przewrazliwiony... moze olej to bo i tak z tym nic nie zrobisz i przestan opluwac "swoich" jakos nie widzialem tematow ze przeszkadzaja polakom smierdzace hinduskie sklepiki ....

Gość Violla Po Sobocie
Webster to taki typowy Polaczek. Poznać po nowych, białych adidaskach i skarpeteczkach haha :D :D

oczywiscie ze jestem polakiem i sie tego nie wstydze sugerujesz sie zdjeciem...no i dobrze ze w adidaskach ze nowe no sorry nie nowe ale czyste ze skarpetki hm no bo tak wygodniej mniej sie noga poci ze wogole w butach hehe no tak bo mi sie zle prowadzi w klapkach zreszta jedyne co u ciebie jest polskie to jad i nienawisc do wszystkich aloha

i juz kolejny temat opluwjacy wszystkich naokolo, jak sie nie wyzywacie na anglikach, to na polakach. nie cierpie tego slowa 'polaczek'. co to ma wogole znaczyc? jak mozna nazywac pogardliwie kogos kto ma taka sama narodowosc jak ty sam? i ocenianie czlowieka po tym jakie nosi buty i jakiego koloru skarpetki? (na wakacjach do tego..). plytkie..

Im niższa klasa tym bardziej przeklinaja, im mniejsze IQ tym więcej "kurw" i "fuckow", wykształcenie też pewnie pomaga bo człowiek wykształcony ma większy zasób słów i nie widzi potrzeby przeklinania. I tak, w większości do UK wyjechali prości ludzie, nie ma co się bać tej opinii. Ale nie wszyscy prości ludzie to niekulturalne dupki. Niestety to debili słychać najbardziej.

Im niższa klasa tym bardziej przeklinaja, im mniejsze IQ tym więcej "kurw" i "fuckow", wykształcenie też pewnie pomaga bo człowiek wykształcony ma większy zasób słów i nie widzi potrzeby przeklinania. I tak, w większości do UK wyjechali prości ludzie, nie ma co się bać tej opinii. Ale nie wszyscy prości ludzie to niekulturalne dupki. Niestety to debili słychać najbardziej.

charmsy --> nie wiem jak sie ma inteligencja do przeklinania? sama przeklinam ale tylko wsrod ludzi ktorym to nie przeszkadza albo sami maja niewybredne slownictwo ;) nigdy za to przy dziecku lub publicznie bo to jest brak szacunku.

Gość Violla Po Sobocie
Si-Xa, ale to, że "Polaczek" nazwał hinduskie sklepiki smierdzącymi, to już tobie nie przeszkadza, tak? Rzeczywiście, jestes tak pełna jak pusty dzban. Owy Polaczek ze zdjęcia powinien jeszcze sandalki założyć i skarpetki podciagnac pod kolana :) Wieś sie bawi :) Btw, stopa w upale w skarpetach i adidasach? Ty to musisz cuchnąć... Fuj!

Gość tak bo
wyksztalceni to nie klna, tylko ekspresyjnie wyrazaja swoje mysli, i jak np pierdlonie sie w palec, zamiast mowic kurwa, mowi, o jejku, wyksztalcony, gdy ma ochote na ostry seks, nie mowi pieprzyc tylko cipciac, wyksztalcony nie pierdzi, nie sra, tylko fiolki mu z dupy leca...

Gość Violla Po Sobocie
Weź już sobie daruj panienko si-xa. Sarkazm jest domena ludzi błyskotliwych. Zarówno ty jak i ten Polaczek Webster do nich nie należycie. A skoro tak ci sie chłopak spodobał, to rozłóż przed nim nóżki, przecież ty lubisz ten sport :D :D :D Btw, siksa... Nick mówi sam za siebie ;)

gdzie ja napisalam ze mi sie spodobal? jestes na tyle blyskotliwy/a ze umiesz czytac miedzy wierszami? poza tym z tym rozkladaniem nog tez sobie mozesz podarowac.. jak to o tobie swiadczy? kolega 'w adidasach' napisal cos grzecznie a wy do niego z inwektywami.. bo adidasy nosi i nie pozwala mowic do siebie 'polaczek'.. i teraz do mnie.. nie oplaca sie byc kulturalnym bo cie zgnoja.. pierdolic przeklenstwa.. chamstwo osiagnelo teraz wymiar 'kulturalny'..

Gość Violla Po Sobocie
Kolezanko różnica miedzy Polakiem a Polaczkiem polega na tym, ze Polak jest osoba kulturalna oraz tolerancyjna wobec innych nacji. Polaczek zaś uważa sie za najlepszego na świecie (hahaha) i gnoi inne nacje, obrażając przy tym normalnych i z pewnością lepszych od siebie ludzi. Teraz już zrozumiałaś? Mam wytłumaczyć jeszcze raz jak w przedszkolu? :o

Osobom, które uważają,że tylko prostacy i niewykształceni ludzie przeklinają sugerowałabym udanie się kiedyś do szpitala i posłuchanie jaki to zasób podwórkowej łaciny posiadają lekarze wszelkich specjalizacji ;) Nie lubię, gdy ktoś dużo przeklina, ale nie oceniam też możliwości intelektualnych ludzi tylko na podstawie ilości wypowiedzianych słów powszechnie uznanych za obraźliwe.

Gość fghtuig
No tak bo tylko Polak używa wulgaryzmów:) Denerwuje mnie takie chamstwo które jak nie wyzywa Wielką Brytanię,USA itp to Polskę!

Violla Po Sobocie --> a wiec uwazasz sie za osobe kulturalna? skad ten parszywy podjazd wiec wytlumacz mi? bo ja u ciebie widze jak na dloni sakrazm i chamstwo ale kutltury nie bardzo...

Violla Po Sobocie jestem ponad twoje zalosne skrzywdzone ego i nie zamierzam tracic tu czasu na jakies klotnie stopa w upale w skarpetach smierdzi a to ciekawe nie wiem czy wiesz ale jak sie z plazy wychodzi to sie czlowiek przebiera wsiada do samochodu a tam klimatyzacja , takie cos z ktorego leci zimne powietrze tylko nie myl z otwarta lodowka :P a juz sie tak nie goraczkuj bo ci zylka w dupie peknie

apropo hinduskich sklepow ....to obietkywna prawda ze smierdza i moge to smialo powiedziec. to nie ma nic wspolnego z nietolerancja. pewnie nie wiesz bo i skad ale pracuje z hindusem , bylem w indiach na wakacjach i nic nie mam do tej nacji ale i tak mi smierdzi w ich sklepikach

Gość londynkownaaaa
Nie wszyscy Polacy przeklinaja, niestety ci przeklinajacy najbardziej rzucaja sie w oczy. Moze to jeszcze zalezy od dzielnic, w ktorych sie mieszka, niektore sa opanowane przez rodakow z nizyn spolecznych.

Gość Violla Po Sobocie
Byłeś w Indiach na wakacjach, powiadasz? Rozumiem, ze w adidaskach i skarpetach? No widzisz, a ja tu w Indiach mieszkam na codzień i jakoś wiecej tolerancyjnych ludzi spotkałam tutaj niż rasistowskich Polaków i Polki w UK... Dziekuje za obszerne wytłumaczenie mi co to klimatyzacja. Idę właśnie do pokoju sobie włączyć, bo upał jest nieznosny. Modl sie, żebym nie pomyliła z lodówka... :P A co do tematu wątku - zgadzam sie. Do UK zazwyczaj wyjechali ci "less fortunate" z Polski.

Sixa - taka jest moja obserwacja, plebs przeklina, nikt z wykształconych ludzi których znam nie sypie "kurwami". Do tego też dochodzi wychowanie. Mnie rażą ludzie którzy przeklinaja bez sensu. Takie coś nie wnosi nic do dyskusji, widać że ma się doczynienia z mało inteligentna osobą niestety....

Gość pakol/kebapp maly
"nazwał hinduskie sklepiki smierdzącymi" ja jestem pakolem i smierdze carry,uwazam ze ciapacie sklepy jebia strasznie i niestety to fakt nie tylko sklepy,bo oni sami tez...cos o hindolach i innych kurdoplowatych ciapolach,oraz zdjecia szkaradnych polczyn,ktore znalazly milosc w objeciach ciapaka...... http://pokazywarka.pl/4q4eub/ Kiedy w Indiach rodzi się dziewczynka http://youtu.be/hQw1JeoyydA