Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esmea189

Dziewczyny POMOZCIE !!! Zdradzil czy nie?

Polecane posty

Gość esmea189

Witam wszystkie uzytkowniczki! Sluchajcie tak jak w temacie... Napiszcie mi co myslicie. Wczoraj moj narzeczony, po 'malej' sprzeczce ze mna poszedl niby do pubu, chociaz puby sa czynne do 1 , a wrocil po 4 ... W dodatku caly kolnierz od kurtki byl przesiakniety damskimi perfumami. Oczywiscie nie potrafi racjonalnie wytlumaczyc, skad wzial sie ten zapach. Twierdzi , ze rozmawial jedynie z jakas dziewczyna, a zapach przeszedl na niego od 'samego siedzenia obok'. Czy to jest w ogole mozliwe? Jakos nie przesiaknelam jeszcze nigdy od nikogo zadnymi perfumami, siedzac OBOK... W dodatku na reku mial numer telefonu... Ktory ponoc dal , po to zeby sie odczepila... Czy Wy uwierzylybyscie w taka historie? Z gory dziekuje za opinie

Gość Jonnnna
Ja bym nie wierzyła, ale to zależy jakim człowiekiem jest Twój narzeczony. Może chciał odreagować, może tyko wzbudzić zazdrość. Wcale nie musiał się z tą dziewczyną przespać.

Gość koralik.z.pestki..
ty sobie jaja robisz :D albo prowokujesz i chcesz zeby sie wszyscy z ciebie smiali albo jestes naiwna koles cie zdradza, mizia z kobieta, oj, czuje ze masz malo lat, ze niedoswiadczona jestes a moze i dobrze? koles cie zdradza, to napewno :) i dziwne ze sie pytasz ,s koro masz takie fakty :D hahaha, spoko.....

Gość esmea189
Nie wiem czy malo... Jestesmy razem od 2 lat... Nie wiem co mam robic. Wiem , ze to brzmi idiotycznie, bo fakty mowia same za siebie. Dzieki serdecznie za odpowiedz.

Gość esmea189
Czyli uwazacie , ze nie ma mozliwosci , zeby od samego siedzenie obok badz dotkniecia mogl przejsc zapach? Przepraszam za idiotyczne pytanie , ale po prostu juz nie wiem co robic...

Ludzie rozstają sie po 20,30 latach! Odejdź! Chyba ze chcesz do końca życia zyć w niepewności

Gość esmea189
No wlasnie ta niepewnosc mnie zabija... Nie potrafie tego zniesc. Woalabym juz najgorsza prawde... Nie sadzilam , ze bedzie zdolny klamac mi prosto w oczy, w dodatku jest to dla niego frustrujace, ze w ogole moge go podejrzewac... I nic bym sie nie dowiedziala... Gdyby nie to , ze przypadkiem wyczulam perfumy... Druga sprawa, to jakim sposobem przesiakla kurta w pubie? Zakladam , ze kurtke sie zdejmuje w pomieszczeniach...

Moze on był u niej ściagnął kurtke a ta na nią położyła swoje ubrania albo szli razem miziała się do niego bzyku bzyk w krzakach i heja on poszedł do domu

Sorry ze tak z grubej rury....ale ja bym wszystko obstawiała.... Po za tym co to ma znaczyć że się pokłóciliście a on od razu leci do pubu...to już w ogole źle o nim świadczy...daj sobie z nim spokój

Gość esmea189
A ten numer telefonu to mial na cala reke... mogla na czole zlozyc autograf dla kretyna... macie racje jak mozna od kogos przesiaknac perfumami siedzac obok, to jest wrecz idiotyczne , lepszej wymowki nie mogl sobie wymyslec, nigdy jeszcze nie przesiaknelam perfumami kogos obcego siedzac obok... Co za idiota!

Gość koralik.z.pestki..
zdradzil cie, albo zdradza, wywoluje klutnie i wychodzi, zeby sobie pobzykac na boku, pewnie laska zadbana, szczuplutka, pachnaca, co sama poczulas :) tonem jakim o ty piszesz sama siebie wkopujesz ze i tak z nim bedziesz, bo nawet jesli skonczysz z nami rozmawiac, on zamydli ci oczy, jak to on cie kocha, ze tylko ty sie liczysz, ze tylko ty jedyna jestes, i pewnie na temat tamtej nocy roznych innych wymowek jeszcze uzyje, ze testowal perfum od dyskotekowego sprzedawcy, zeby ci na urodziny kupic :D wiesz?madra, szanujaca sie dziewczyna, odeszlaby po takim incydencie, juz snawet tylko po tym ze potrafil zniknac gdzies do 4 w nocy

Gość 999oooo
moze sie miziała i na siłe pchała ale nie znaczy ze ja bzyknął pogadac nie mozecie - zapytaj gdzoe był do 4 rano

Gość esmea189
Raczej nie byly... Dzieki za wszystkie wypowiedzi jeszcze raz

Gość fikmik
nie sluchaj nikogo.Narobią ci mętliku w głowie i już nic nie bedziesz wiedziala.Albo coś było ,albo nie.Jak coś było ,to itak na forum nikt nie udowodni tego,a jak nie było ,to mogą cię podpuścić.Czasami do błachostek można przypisać wielkie historie,a czasami jest odwrotnie.Sama musisz dojść do prawdy.Nikt nie zna twojego faceta tylko ty.Możesz wyjść na naiwną ,albo niepotrzebnie rozwalić związek.

Gość koralik.z.pestki..
999oooo hahahha, pogadac???co za podpowiedz, hahahha, pogadac z facetem co robil do 4 rano, z numerem tel na rece, zapachem damskich perfum, napewno jej powie cala prawde :D kolejna naiwna

Gość 999oooo
ty naiwna gdyby miał coś do ukrycia to '' wywietrzyłby '' i '' zmył'' z siebie a potem dopiero wrócil

Gość koralik.z.pestki..
fikmik , jaki normalny kochajacy facet , zostawia kobiete i wychodzi w nocy, to po pierwsze, wyjscie wyjsciem, spacer, rozladowanie emocji, wyrzucenie nerwow, ale powrot o 4 rano z zapachem kobiety i numerem tel???? ja ni ewiem jak mozna sie tak nieszanowac!! ja jeszcze rozumiem, malzenstwo, ze stazem, dzieci, problemy, wtedy jakos inaczej sie patrzy, bo rodzina, trzeba szukac rozwiazania ale dziewczyna bez slubu, z krotkim stazem i juz w cos takiego sie pakowac na stracie?to ja nawet nie probuje pisac co bedzie po malzenstwie.......

Gość 999oooo
21:58 [zgłoś do usunięcia] koralik.z.pestki.. zdradzil cie, albo zdradza, wywoluje klutnie i wychodzi, zeby sobie pobzykac na bok a skąd wiesz jak często wywoluje te klótnie Ó ! i wychodzi ?

Gość koralik.z.pestki..
999ooo, tak, wywietrzyl :) pijany, po super zabawie :) padniety o 4 rano kochajacy, oddany mezczyzna, siedzial pewnie na schodach pod odmem, jakiejs sie dal natrzec i wypisal sobie numer na rece :) coby wzbudzic jej zazdrosc :) tak myslcie, pewnie to jest ta prawdziwa wersja :) a ze mu pupe odmrozilo, niewazne, pewnie siedzial na podusi, ktora wczesniej z domciu zajumal

Gość koralik.z.pestki..
999ooo, wez lupe, wiecej wynajdziesz :D

Gość koralik.z.pestki..
liszaj. :D no tak, masz racje, biedny, nie zdazyl :D hahahha nie jest winny, staral sie, no nie?

autorka mogła zadzwonić pod ten numer i zapytać tą osobą jak się bawiła

Gość 999oooo
ojej co za bajkopisarz z ciebie - cała noc w szczegółach :) czyżby własne doświadczenie?

Koralik hihi...ja tam po bagażu pewnych doświadczeń nie wierzę facetom :P

999 a żebyś wiedziała że samo życie tu piszemy :P ja się nie raz nadźałam...moje znajome też...więc czemu mamy kogoś nie przestrzec przed być może zdrajcą? :P

Gość 999oooo
jakby kobiety były lepsze

Gość 999oooo
przestrzec ? to ona sama juz wie, ale nie wmawiac że na pewno zdradził