Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajaja piekna

Zobaczcie ta sukienke!! SLICZNA!! Cudowna!!

Polecane posty

Gość ajajaja piekna

Podzielacie moje zdanie?? Suknia jest piękna,skromna. Myslicie ze na pannie młodej XL bedzie dobrze wyglądała? Na tej modelce wydaje się troche wisieć( nie pisze tego dlatego ze sama jestem wieksza, jeśli tak nie jest napiszcie:)) Pozdrawiam A suknia to http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Cymbeline,Ensemble-Grinou,2013,item,2891.html

Gość mała łasiczka25445
Sukienka ma taki krój i ma wisieć, absolutnie nie jest to sukienka dla grubej kobiety.

Gość 34r5tgy
może i ładna ale dla bardzo młodej zwiewnej dziewczyny

Gość klaudia1617
no niestety boję sie ze w rozmiarze xL bedzie wygladala a raczej nie wygladala tak ladnie zwiewnie tylko jak worek:(

Gość takka jeddna
Mnie się nie podoba, bardzo brzydka

Gość ajajaja piekna
No coz... a mnie sie bardzo podoba:) I na pewno bede chciała ją przymierzyć :)

Gość dracenka z miasteczka
jak przymierzysz to ci sie przestanie podobac, chyba ze bedziesz sobie wmawiac ze tego albo tamtego nie wida, sukienka jest dla wysokiej, szczuplej dziewczyny a nie baby XL

Gość mnie też się nie podoba
okropna koszula nocna :o

Gość juz ją kiedyś oglądałam w
necie i też zwróciłam na nią uwagę,bo jest piękna--skromna i szykowna zarazem. Nietuzinkowa,elegancka,przyciaga uwagę swoją prostotą. w skali 0-10 daję jej 9.

Gość macie spierdolony gust
obie tragiczne

Gość asdfghjuiop
W TEJ PIERWSZEJ CHODZILAM NA ROMANTYCZNE SPACERY PO PLAZY:)

nie lubię mieć tego co podoba się 90 % pospołu🖐️

Gość yoohoo
jak koszula szpitalna i jedna i druga:)

Gość ajajaja piekna
do juz ją kiedyś ogladałam dokładnie jest skromna i inna niz pozostałe... ale własnie przez to że taka skromna zapewne wiekszosci sie nie podoba, lepiej miec ogromną suknie ksieżniczki;)

Gość Superfici
Jak szukałam w internecie sukienek ślubnych to właśnie tą sobie wkleiłam do specjalnego folderu związanego ze ślubem i powiem szczerze jestem nią zachwycona , ale że mam rozmiar L to nie pokazywałam jej nawet krawcowej. Taka sukienka jest dla wysokiej i szczupłej dziewczyny, na grubszej będzie wyglądać jak worek i straci swój urok :)

Gość ajajaja piekna
Moze tak byc:) ja się przy niej nie upieram,ale uwazam ze jest genialna przez swą skromnosc:) a jaka sukienke sobie wybrałas?:)

Gość whirlpool 6519/P
brzydka ale wlasnie wydaje mi sie ze dla grubej bedzie ok

Gość gość
Hehehe jakie hejteratwo

Gość hejtersgonahejt
Moim zdaniem gruba panna młoda w każdej sukni ślubnej wygląda jak przerośnięta góra lodowa. Biały po prostu pogrubia. Sądzę, że kobiety w rozmiarze XL mogą być atrakcyjne, ale szczerze mówiąc jeszcze nie widziałam ładnie wyglądającej puszystej panny młodej. O ślubie wie się zazwyczaj co najmniej rok przed, więc sugerowałabym dietę, a wtedy każda będzie mogła wybrać sobie taką suknię, jaka jej się naprawdę podoba, a nie taką, żeby zatuszować fałdy, itd.

Gość gość
Jak dla mnie dieta tylko po to, żeby się wcisnąć w kieckę ślubną jest bez sensu. Koleżanka mojego narzeczonego usiłowała schudnąć 15 kilo przed ślubem, udało jej się ale nie schudła tak jak chciała. Owszem, fałdek na brzuszku się pozbyła ale straciła też prawie cały biust. Biodra i uda jak były szerokie i masywne tak są, a to najbardziej nóżki chciała sobie wysmuklić. I nie zaczęła odchudzania na miesiąc przed, ale na 9 miesięcy przed ślubem. Inne moje znajome przed ślubem masowo przechodziły na diety i chodziły na siłownię/basen/fitness i chudły a po ślubie już o siebie nie dbały, bo cel osiągnęły i wracały do dawnej wagi. Jak już chudnąć to dla siebie, dla zdrowia i dobrego samopoczucia a nie dla tego, że sukienka ma ładnie leżeć. Są sukienki, które dobrze leżą na większych pannach młodych. A jako że biały pogrubia można nie kupować śnieżnobiałej sukienki. Ja mam duży biust, który w białym wydaje się jeszcze większy, więc wybrałam sukienkę kremową, z dekoltem, który optycznie mi biust zmniejsza.

Gość GrażynaBatruch
Może i brzydka nie jest, ale mi zdecydowanie bardziej podobają się sukienki z Comely z rzeszowskiego Millenium Hall, no nie mówcie, że nie są piękne te ich kreacje: https://comely.pl