Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona, zdradzona!!!

zaufania a zdrada...

Polecane posty

jak poradzić sobie z zdradą, zdradami męża? mówi że kocha, a w między czasie podrywa inne laski w necie, umawia się z nimi proponując im seks bez zobowiązań, a mi mówi że to tylko taka zabawa, tylko pisanie bo nigdy by mnie nie zdradził. jak zaufać, kiedy nie ma się siły, jak się rozstać skoro tak bardzo go kocham, a za nami dopiero rok po ślubie...

po co tacy jak on decydują się na małżeństwo, na rodzinę, raniąc innych...

czy któraś z kobiet była w takiej sytuacji? czy któryś z facetów może mi wyjaśnić dlaczego niektórzy z was są takimi kretynami?

wiem że spotkał się ostatnio z dwoma, on twierdzi że na kawę tylko ale pisałam do nich, powiedziały że proponował im seks a kiedy zapytalam czy coś miezy nimi zaszło zakończyły rozmowę...

obciągam bez połyku.

przeprasza za każdym razem jak się czegoś tylko dowiem a później sytuacja się powtarza... jak ja mogłam pokochać kogoś takiego, nie mam już siły na to wszystko. dzisiaj się zdenerwowałam już na maksa powiedziałam że zakładam sobie też takie konto na portalu erotycznym i będę pisała i spotykała się z facetami, powiedział że nie mam nawet próbować, bo się rozstaniemy. o co mu chodzi? jak można być tak bezczelnym.

ja powiedzialabym ze tez od dzis sie bawie i tak postepowalabym aby mial powody sadzic ze to prawda...

ciągle mi powtarza, że mnie kocha i że nigdy by mnie nie zdradził, że nie ma sobie nic do zarzucenia, ja już nie wierzę, ostatnio nawet założyłam fikcyjne konto podając się za kogoś innego. no i oczywiście bajerował mnie wysłał mi swój nr tel i proponował spotkanie twierdząc że "chce poczuć moje ciało, pieścić je całować" a kiedy powiedziałam mu że to ja wkurzył się na maksa... a później stwierdził że wiedział że to ja... kłamca i oszust

sorki, ale ja zwiewalabym- nie licz ze sie zmieni, a pojawia sie dzieci i bedzie gorzej. Poczytaj cos o narcyzach- socjopatach...

nie, no nie moge- i jeszcze grozi ze koniec? Ale bym mu nakopala do d....

Gość wredniucha05
po co z tym gównem jeszcze siedzisz? przecież on się nie zmieni

macie rację. on nie jest wart tego żeby dalej z nim być. zrobię wszystko żeby zapomnieć i ułożyć sobie życie. i mam nadzieję, że zrozumie co stracił i będzie cierpiał tak jak ja teraz.

Gość wredniucha05
no to sama sobie odpowiedziałaś - nie marnuj życia dla takiego złamasa

Moja kuzynka tak miała- co gorsze- to był jej pierwsz zwiazek- okazało sie ze ten przeuroczy i powsciagliwy chłopak miał konto na portalu erotycznym i z jakimis starymi babami sie umawial czy tez robili sobie dobrze, nie wnikalam...

Gość wredniucha05
nie, on cierpieć nigdy nie będzie, bo zawsze znajdzie się jakaś idiotka, która będzie go kochała, bo słodziutko umie kłamać

wydaje mi sieze to jakias choroba- no bo jak mozna twierdzic ze sie kocha a smigac z innymi...Rany, moj facet nawet nie spojrzy na inna...

Gość wredniucha05
nie zazdrość, tylko sobie poszukaj takiego

najlepsze jest to że on zawsze powtarza że nigdy nie odejdzie i nigdy nie da mi rozwodu bo mnie kocha i że będziemy normalną szczęśliwą rodziną... taaaa, ja już nie wierzę w takie bajki, z bajek to ja już wyrosłam... nie rozumiem tylko jednego jak można być takim dupkiem, palantem, rzygać mi się chce już tym wszystkim... wredniucha i boona dziękuję wam za słowa wsparcia. a już myślałam że nie znajdę tu nikogo kto normalnie pogada i doradzi. dzięki dziewczyny!

a i jeszcze parę dni temu powiedział że chętnie zaprosiłby moją przyjaciółkę do nas do łożka, żebyśmy byli w trójkę, bo on z miłą chęcią "wytarmosiłby" jej piersi! i to przelało już całą gorycz. jak facet który "niby kocha" może powiedzieć coś takiego swojej żonie... brak mi już słów

Gość zbieraj dowody zdrady
a dostaniesz rozwod. Z jego winy. Wtedy on sobie moze nie chciac dawac rozwodu, nikt go o to nie bedzie pytal. Szanuj sie, miej jaja, zacznij o siebie walczyc i przestan zachowywac sie jak jakas ciota. Rozwod z orzeczeniem o winie, a wtedy mozesz nawet alimenty na siebie dostac, jak sobie zorganizujesz dobrego adwokata. I nie pier.dol juz wiecej, ze go kochasz, bo to zalatuje jakims smierdzacym zboczeniem.

mam kilka dowodów, te portale różne rozmowy na necie z laskami... ale trochę tego za mało... jak nazbieram wystarczająco dużo to wtedy pójdę z tym do adwokata, i pokażę mu kto będzie górą!!!