Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemampomysłu

Prezent dla MAMY na 50 urodziny

Polecane posty

Gość niemampomysłu

Witam kobietki i proszę Was o pomoc. Zbliżają się 50 urodziny mojej mamy, a ja nie wiem co jej podarować w prezencie. Raczej wiem z czego na pewno NIE będzie zadowolona. Na pewno odpadają wszelkiego rodzaju albumy rodzinne, zastawa stołowa, filiżanki, spa, bransoletki,zegarki,koce, komplet pościeli, wycieczki, obrazy, kosmetyki. To wszystko już ma bądź miała, a bardzo chciałabym jej podarować coś co będzie nie tylko pamiątką, ale będzie też w mniejszym lub większym stopniu praktyczne. Z kasą mam krucho ostatnio, więc jestem w stanie na ten cel przeznaczyć max 400 zł. Doradźcie coś proszę :(

Gość może robot kuchenny
lub jakas srebrna bizuteria

A może mogłabyś sama wykonać dla niej jakiś prezent,skoro już wszystko ma?Coś,co będzie jej przypominać jakiś miły okres jej życia?

Gość heheheehehhe
nie wiem czy to by Ci pasowało ale my zamowilismy na 18 dla siostrzenicy i dla dziadkow na rocznice slubu to http://www.gazetomania.pl/prezent-na-urodziny.action#opening masz rozne opcje - moze byc rowniez jako dodatek do innego prezentu. albo moze jakis wypad do spa...?nie wiem w jakiej okolicy mieszkasz ale moze masz niedaleko gdzie są jakieś gabinety odnowy biologicznej.

Gość niemampomysłu
Mama lubi gotować, ale w kuchni ma absolutnie wszystko, poza tym nie wydaje mi się, żeby robot kuchenny był odpowiednim prezentem na tak okrągłą rocznicę:) Biżuterie nosi tylko złotą, srebra nie znosi :o Co ona lubi....hmm lubi czytać, ostatnio po pracy zasiada w fotelu i robi różnego rodzaju serwetki, obrusy, a nawet firanki na szydełku ;) twierdzi, że świetnie się przy tym relaksuje

Gość niemampomysłu
W spa już była kilka razy z zaproszenia

Gość niemampomysłu
Myslałam nad kolczykami, ale nie wiem czy kupię jakieś ładne kolczyki do 400 zł :o

No to kup jej taki komplet różnych kolorowych włóczek i do tego jakaś książkę np z przepisami albo ogólnie taką,jakie lubi czytać :) Albo jakąś ładną roślinę w doniczce(dużą) jeśli je lubi i książkę o pielęgnacji roślin :)

Gość heheheehehhe
no to moze idz do ksiegarni i kup mamie książke o szydełkowaniu czy tam cos takiego . chcoiaz wydaje mi sie ze na 50 urodziny mógłby być bardziej oryginalny prezent.

Gość niemampomysłu
Roślinkę dostała na dzień mamy w tym roku :) Kupiłabym jej telefon, ale niedawno przedłużała umowe z operatorem i dostała nową komórkę :o Naprawdę jest mi ciężko coś wymyślić :(

Gość heheheehehhe
albo kup jej ramkę na zdjęcia elektroniczną. do 400 zł kupisz juz naprawdę fajną.

Gość Okulary bez bruneta
Może ładną torebkę, albo piękny firmowy szal?

Gość niemampomysłu
stację pogody już ma, torebkę jej przywiozłam w wakacji, z ramki elektronicznej raczej nie będzie korzystać

Gość kasiaabcd
może pierścionek?

Gość do AnkaK18
przeciez autorka wyraznie napisala zadnych wycieczek:o

Gość Sakramento.....
Wykup mamie wycieczke, do Paryza , czy inna. To napewno na dlugo zapamieta.

Gość Sakramento.....
No to jak mama jest garkotluka, to kupic jej garnek parowy , albo talon do dobrej restauracji.

Gość allo allo allo
Bilety do teatru dla CAŁEJ RODZINY.

Gość Cliarr
Za 400 zł to na pewno kupisz ładną biżuterię. Wiem jak zrobić, żeby prezent był bardziej personalny. Np. tutaj: http://alassiel.blog.pl/ możesz zamówić kolczyki według własnego projektu. Sam nie próbowałem, ale zamówiłem raz gotowy naszyjnik dla dziewczyny i była zachwycona.