Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0Amika0

Mąż- leń, czyli jak nic nie robić i nadal mieć żonę.

Polecane posty

Gość 0Amika0

Mój mąż, odkąd się nim stał, jest niesamowitym leniem; oprócz picia codziennie browarów, to ciężko go to czegoś zagonić, a tymbardziej do sensownej roboty. Moje pytanie: czy da się jeszcze go wyprofilować? Planuję remont i przydałby mi się robotnik (akurat łaski nie powinien robić, bo to też jego interes, jednak wolę obejść się bez kłótni i przepychanek). Jakieś pomysły drogie Kobietki? Czy każdy facet po spłodzeniu syna i chodzeniu codziennie do pracy jest taki wykończony jakby węgiel przerzucał cały dzień?

Gość dddddddddddddd
nie.Moj mi pomaga.

Gość gdahgda
dziwnych maja facetow kafeterianki... co zrobic? powiedziec, ze mezowie kolezanek wszystko w domu robia i nie marudza - i ze chyba wynajmiesz sobie jednego. powinien sie obudzic.

Gość wredniucha05
masz w domu wielkie gówno zamiast męża, ale cóż... widziały gały

Gość dzieci są szczere to fakt
a Ty autorko oczywiście pracujesz....?

Gość sztywnoreki
Nie kazdy.Czasem mysle ze to jakas ironia.Bo gdy facet jest ok to dostaja psia warta babe i na odwrot

Gość wredniucha05
przez zatrucie browarami

Gość apatia_2
Mam podobny problem . Ostatnio tylko sie klocimy, a wczoraj doszlo do tego, ze naprul sie jak swinia piwskami i wódka przy jakimś meczu i musiałam prosić sąsiada żeby pomogł mi go zanieść do łóżka, bo ten wieprz waży ponad setke . Seksu nie uprawiamy już od 2 lat. Totalny rozklad życia małżeńskiego :-((

Gość wredniucha05
nie wiesz z której strony się drzwi zamyka?

Gość 0Amika0
Apatia2 - współczuję; możemy sobie przyklasnąć przysłowiową piątkę. To się dałyśmy wkopać, by mieć takich mężów; chyba sama sobie tę terakotę położę; przynajmniej kupiłam jaką chciałam - w jedną rzecz się nie wtrąca.;)

Gość wredniucha05
""To się dałyśmy wkopać, by mieć takich mężów;"" niezmiernie mi przykro poinformować panie, że same sobie takich mężów wybrałyście - mąż to nie przeziębienie, które się przytrafia!

Gość vin80
Ale sobie Panie mężów wybrały - pogratulować :)

Gość tuplytki.pl
Zapraszamy do naszego sklepu 10000+ wzorów płytek w najniższych cenach , fachowa obsługa i doradztwo. Zapraszamy na zakupy www.tuplytki.pl

Same sobie takich śmieci wzięłyście, mój ojciec 8 godzin w robocie, potem z 5 na działce, a jeszcze potem w domu zamiatał. A jak tylko coś się zepsuło, albo coś trzeba było zrobić to z miejsca szedł i robił. Nie wyobrażam sobie mieć takiego ojca, jakiego mają wasze dzieci. Zero szacunku do takich :O

Gość apatia_2
Oni sie nie wtrącają jak wywęszą jakaś robote do zrobienia, wtedy siedza cichutko jak makiem zasiał. Też ostatnio zamówiłam płytki, ale pewnie bedą leżeć do czasu nim zbiore fundusze na brygade remontową. Pokaż jakie zamówiłaś @0Amika0, poźniej pokaże swoje :)

Gość MadziaMadzia007
Pancerna - z calym szacunkiem, ale w domu to masz pantofla a nie faceta, ha ha ha !!!!!

Gość 0Amika0
Ja kupowałam w Leroy merlin, czerwone takie z drobniutki posrebrzanymi liniami, ale nie moge znalezc zdjecia nigdzie. Jak uda mi się zrobić - podeślę tutaj. A TY???

widzialy galy co braly pozwalaj mu tak dalej ;) pozniej bedziecie wygladac jak rodzinka Kiepskich :D

Pancerna koldra - moj tata tez jest taki ;) moj maz rowniez p p pantofla w domu? kobieto sama chcialabys miec taka pomoc od swojego faceta, lepiej miec zlota raczke w domu niz lewa noge

Gość apatia_2
zamówiłam http://www.tuplytki.pl/69844,vivida-vivido przez internet. poszukaj tematu pomoc w urządzeniu łazienki czy jakoś , który założyłam kilka dni temu

Gość 0Amika0
Apatia - jak dla mnie troche zbyt kolorowo :( Wolę takie piaskowe beże...

Gość bondd
też uważam że musiał być taki od początku (cechy wskazujące na lenistwo) miałam kiedyś chłopaka co się okładał brudnymi szklankami, i tak się zbierały wokół jego komputera cały tydzień do momentu aż zwróciłam mu uwagę ślubu nie było, a gdyby był z pewnością teraz bym na niego narzekała jak ktoś ma we krwi porządek czy chęć robienia czegoś to po ślubie też będzie miał

Gość bondd
moje 2 koleżanki miały takich mężów i sie z nimi rozwiodły

Gość okrutek
Miej wyjebane a bedzie ci dane stara prawda :-) . Zawsze jakaś idiotka sie znajdzie co obiad poda pod nos i przyniesie browary hehe wy lepiej zastanowcie sie nad soba i wiecej skromnosci polecam :-) bo kogo wy niby znajdziecie rycerza na białym rumaku :) przestancie lepiej narzekac i do garów !!!!!!!!!!!

Gość fru fru fru
skopać dupsko, fletowi leniwemu...

Gość apatia_2
Wachałam się miedzy kolorem a beżem i miałam w sumie zamówić takie http://www.tuplytki.pl/68800,lazienka-domino-flare, ale postanowiłam ubarwić swoj żywot :-)

Gość Misiek2333287
To Wasza wina glupie baby, tylko dzieci rodzicie i nic nie robicie!!! nie ufam czemus co krawi tyle razy w zyciu i nie umiera!!!