Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

D-Awid

Bół podczas stosunku - dziewczyny pomócie

Polecane posty

Witam. Odważyłam napisać się tu na forum bo mam problem z moją partnerką. Mianowicie odczuwamy dyskomfort podczas stosunku. Ja odczuwam ból i przeczytałem tu http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/zdrowie-rodziny/suchosc-pochwy-nie-musisz-cierpiec-na-bol-przy-stosunku_39833.html jakie mogą być tego przyczyny ale moja partnerka mówi ze z nią wszystko w porządku i nawet nie chce pójść do ginekologa. Jak myślicie czy ten problem może dotyczyć jej? Chce wiedzieć co jej zasugerować. Ma 25 lat

Gość fkkvgefl
no jak nie chce iść do ginekologa to na co Ty liczysz?że my wirtualnie zajrzymy jej w cipe?pomyśl buraku!

Gość mala_marzenka
a bierze tabletki anty albo antybiotyki?

nie chce bo mówi ze wszystko ok jeśli o nią chodzi! Nie pytałem o bzdurne komentarze tylko o opinie i porady. Tabletek nie bierze - tutaj http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/zdrowie-rodziny/suchosc-pochwy-nie-musisz-cierpiec-na-bol-przy-stosunku_39833.html właśnie dowiedziałem się, że może to być wina tabletek ale ona nie bierze więc nie wiem. Antybiotyku też nie

Gość mala_marzenka
dużoo kobiet nie produkuje tyle śluzu ile trzeba. Kup po prostu żel nawilzający i podczas stosunku wchodź w nią bardzo delikatnie i powoli a po chwili ból powinien minąć. Mam tą samą przypadłość ale dzięki wyżej wymienionym czynnościom zwłaszczza drugiej jest ok :)

Gość zau
Nie ma jak zdiagnozować online przecież. Od tego jest lekarz i nic więcej nie poradzimy. Użyyjcie lubrykantu -jeśli przyczyną jest brak nawilżenia to pomoże.

a propo zelu - kiedys probowalismy i niestety nam to nie odpoiwadalo ;/ moze znacie jakies inne sposoby? jakies nawilzenie organizmu od wewnatrz? no nie mam pojecia

Gość zau
No choćby w twoim linku masz globulki.

Gość sd6788900
2.11.2012] 09:33 D-Awid Witam. Odważyłam napisać się tu na forum bo mam problem z moją partnerką. -----------------------:D:D:D prowo jak chuj

Gość zau
Nie pomogę bo mnie wystarczał lubrykant w razie potrzeby. Gin jest najlepszym wyjściem -ale skoro towja dziewczyna twierdzi że problemu nie ma to cóż poradzić?

no właśnie i to jest największy problem. Może rzeczywiści to przez suchość pochwy? opisane tu http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/zdrowie-rodziny/grzybica-pochwy-probiotyki-skutecznie-przeciwdzialaja-grzybicy-pochwy_39834.html "objawy" zasugerowały mi ze moze w tym tkwi problem. Moze warto zastosować te globulki dziękuję, za odpowiedzi. Postaram się porozmawiać z partnerką raz jeszcze a jak nie to wyślę jej linka i tyle! ja się przecież nie muszę znać na sprawach kobiecych!