Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagrożona ciąży, leżę cały cza

kiedy nie można uprawiać seksu... zostało nam jeszcze 5 miesięcy

Polecane posty

Gość no ale w sumie
jak i kiedy;p

Gość no ale w sumie
cały czas jest z nią, razem się kąpią, on zasypia pierwszy.... no kurcze kiedy...

czas naprawdę nie jest żadnym problemem. zakładam, że on rano wstaje, wychodzi do łazienki, a ona za nim nie idzie... :classic_cool: ­ zresztą za każdym razem, gdy idzie do łazienki po pracy, ona chyba też go nie kontroluje :D

Gość w końcu się zapyta.
Autorko! ale Ci zazdroszczę faceta :) jesteś szczęściarą! i trzymam kciuki żeby z maleństwem było wszystko ok :) p.s czy takie przebywanie na kafe nie jest dla Ciebie za bardzo stresujące, nie szarpią Ci tu nerwów? bo aż zaczęłam się o Ciebie martwić ;P

Gość ale czym się przejmujesz..
Piszesz, że nie miałabyś nic przeciwko masturbacji - i dobrze. Nawet gdyby oglądał, to moim zdaniem nic złego, ja też czasem oglądam, a jestem kobietą. W dzisiejszych czasach coraz więcej facetów zaczyna czuć odpowiedzialność i dumę z powodu ciąży swojej kobiety. Może Twój też taki jest. Znam takie przypadki - nagle tylko dziecko i dziecko, nic innego nie było ważne. Ciesz się, że taki jest, a po urodzeniu sobie odbijecie.

Gość masz super męża
na[rawdę gratuluję i na pwno tego nie robi :)

Gość zagrożona ciąży, leżę cały cza
aj sama nie wiem. Jest i go no nie wiem... szkoda.

autorko - bozze oi kolejna co mysli sterotypowo;/ a seks oralny ? bo rozumiem ze ciaza uniemozliwia ci stosunki dopochwowe - przeciez jamy ustnej ci chyba nie sparalizowala? a facetowi na pewno zle - zwsze jest zle gdy napiecie nierozladowane;/

Gość pampeluna55
"D OBRZE ZROBIL BO NIE CHCE CIE NARAZAC NA STRESS A SAM TEZ JEST W STRESSIE WIEC MOZE NAWET MU SIE NIE CHCE" x jaki kurwa stres? od kiedy sex wiaze sie ze stresem? Koles nie chcial loda, bo wiedzial ze marny lod mu nie wystarczy, wiec albo wszystko albo nic. Woli isc i sie sam pozadnie przetrzepac, proste. Z reszta dlaczego niby nie mozna sexu uprawiac? Slyszalas zeby ktos poronil przez sex? Bo ja nie. Za to mozna poronic przez durne wmawianie sobie glupot i wieczne martwienie sie

Gość pampeluna55
"Autorko! ale Ci zazdroszczę faceta jesteś szczęściarą!" x zazdroscisz jej ze facet nie chcial loda??? bo cala reszte- ze niby nie wali sobie konia to juz tylko wasze pobozne zyczenia. Jak mozna zazdroscic komus tego, ze facet musi sie powstrzymywac i nie moze zaspokoic?

z tego co slyszalam to malo kobiet potrafi dobrze oralnie faceta zaspokoic ;-) ale grunt to rozladowac napiecie;-)

a co zlego jest w masturbacji np. wzajemnej;-)

Gość pampeluna55
"na[rawdę gratuluję i na pwno tego nie robi " x ja pierdole ile wy wszyscy macie lat?!!!! Co do kurwy nedzy jest zlego w tym, ze facet sie masturbuje?!!! Czego wy gratulujecie??? Jestescie ZALOSNE. A moze wam zal dupe sciska, skoro wy nie to i on nie powinien

Gość frrrruuuuuu
najważniejsze że nie uprawia seksu z inną. a nawet jesli sie masturbuje to przeciez to jest normalne u doroslego zdrowego faceta. oni inaczej podchodzą do seksu, popatrzy sobie taki na zdjęcie jakiejs blondyny zwali do tego i zapomni o niej..

"frrrruuuuuu najważniejsze że nie uprawia seksu z inną" xxxxx biedne zakompleksione istoty - w ciazy lub bez niej;/// ola boga;/

Gość kyrjekyrje
No jak wierzyc mozna, ze facet dorosly bedzie zyl 9 miesiecy bez rozladowania napiecia seksualnego>? To sprzeczne z natura meska. Z fizjologia. Zatem na pewno masturbuje sie. I co z tego? Widzisz autorko jakis problem w tym, ze Twoj facet masturbuje sie w tej sytuacji? Boze:O