Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestę hakerę

III wojna swiatowa - wasza reakcja

Polecane posty

Gość jestę hakerę

Wyobrazcie sobie. Napiecie rosnie i nagle BUM, WOJNA. Panika chaos, ludzie nie wiedza co robic. II A co wy byscie zrobili. Prosze o szczere odpowiedzi. Wasze mysli i reakcje. Uciekalibyscie czy ukrylibyscie sie w kraju a moze zmobilizowalibyscie sie i podjeli walke z wrogiem. ?

Gość Ja bym gwałcił
gwałcił, gwałcił i jeszcze raz gwałcił. Jak by mi się gwałcenie znudziło może wziąłbym się za mordowanie 🖐️

Gość wysyłam wypowiedź
Boże nie chcę się o tym przekonywać :( czasem z trwogą widząc co sie dzieje o tym myslę, a wtedy mam przed oczami zdjecia i filmy wojenne, gdzie czlowiek był nic nie wartym bytem, nic dla siebie4 nie znaczył. przeraża mnie ten fakt, nie wiem co bym zrobiła i nie chce wiedzieć :(

Gość klaudia1617
yyyyyy......napewno bym nie zachowala sie jak patriotka, ucieklabym z kraju a jak nie to bym sie poddala poprostu i cieszylabym sie jakby nas niemcy zagarneły np-bylo by lepiej u nich w niewoli niz teraz jest w naszej Polsce.

Gość jestę hakerę
oczywiscie gdyby PL uczestniczyla w wojnie. Walka kazdy z kazdym. Napierdalanie bombami. naloty, co kilka sekund slychac strzaly, czolgi itp

Gość jestę hakerę
klaudia co ty pierdolisz. lepiej w obozie zaglady niz w PL. ??