Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pechowa88

Czy faceci potrafią jeszcze uprawiać seks?

Polecane posty

Potrafią, potrafią. Źle lokujesz. Powiedz mu wprost na co masz ochotę, tylko bez rebusów, z nami trzeba wprost i niech się nie spina tylko przyłoży. Jak to lubi a jeszcze o tym nie wie to będą z niego ludzie.

Gość to ja chyba miałam szczęście
spytałam : co mam zrobić aby było Ci przyjemmnie a usłyszałam : nie myśl o mnie a o swojej przyjemności 😘 i naprawdę myślał o mnie... szkoda że to czas przeszły

to ja chyba miałam szczęście więc szukaj dalej ....nie on jeden na tym świecie

doświadczenie idzie w parze z wiekiem! przypomnij sobie twój pierwszy raz i 100 ? widzisz jakąś różnicę ?!?

są oczywiście faceci tacy ja ja , delektujący się sexem i atmosferą z nim związaną . Nic na szybko a bardzo dokładnie i intensywnie .... :) Po prostu źle trafiłaś :)

a może chgodzi o coś innego , o całą otoczkę , jak dogadują się poza łóżkiem , jakie są relacje między nimi , jak się do sexu przygotowują , jaką maja gre wstępną ,ile na nią poświęcają czasu , kto dominuję , rutyna zabija każdy związek !! mój mąż nie może się doczekać każdego powrotu do domu , wysyłam mu zdjęcia ( sex-i ) , piszę sms-y o świntuszeniu itp działanie musi być zależne od zapotrzebowania , poco kogoś np. całować jeśli on oczekuję np. biczowania ? mijamy się z celem !