Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona bardzo zonaa

Problem z mężem.. W ogóle nie chce gadać, coś sobie wymyślił i koniec!

Polecane posty

Witam mam mały problem, a mianowicie mój mąż chyba sobie coś ubzdurał, że mam kogoś na boku, a zaczęło się od tego, że znalazł na laptopie zdjęcie jakiegoś faceta. Moja znajoma była u mnie niedawno i pisała z pewnym gościem, wysłał jej swoje foto, a mój je znalazł. Nie chce w ogóle ze mną gadać, bo jest święcie przekonany, że to jakiś mój ''kolega''. Ja już też jestem wkurzona, bo chcę to wyjaśnić, a nie wiem jak.. Stwierdził, że ja mam żyć po swojemu, a on po swojemu.. :o mam już dość tego, nie odzywa się do mnie i traktuje jak powietrze 4 dzień! :o jak do Niego dotrzeć..

dodam, że jak On coś ''narobi'' to może być, zawsze Go wysłucham i chociaż jestem zła to w końcu za chwilę mi przechodzi, a ja to jestem teraz chyba przeklęta :o

no właśnie to nie takie proste, jest uparty jak osioł, ogólnie ma bardzo cięzki charakter, a teraz to już w ogóle, a mnie już coraz bardziej męczy ta sytuacja

Gość rfsfs
no dla mnie to tez oczywiste ze kumpela powinna mu wyjasnic

stwierdził, że swoje wie, a nawet jak nie wie to nie chce wiedzieć i mam się bawić dobrze! kuźwa co za typ :o

Gość alaalaalaalaalaala
Olej go wkocu mu przejdzie.... Pozatym winny sie tlumaczy nie masz sobie nic do zarzucenia wiec po co chcesz cos wyjasniac. Podejdz powiedz mu ze to nie twoj kolega tylko kolezanki i na tym zakoncz.