Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaRozczarowanaa20

Jego matka, ważniejsza odemnie.. ;(

Polecane posty

Z tym mieszkaniem to może być różnie.Moja znajoma tak ma i wiesz co?Gdy ona i jej facet są w pracy to jego matka tam sobie otwiera drzwi i grzebie im po szufladach,przestawia rzeczy.Masakra jakaś.U Ciebie pewnie będzie podobnie.jesteś jeszcze młoda,chłopak jest dorosły ale jednak też jest młody.Co to są 23 lata?Nie ma 40-tki czy 50-tki,żeby postawić się twardo matce.faceci dojrzewają później od kobiet,więc on jest jeszcze smarkaty tak naprawdę.To znaczy za smarkaty,żebyś go ustawiła tak jak chcesz a odciął się od matki..Zobacz co tu już w tym temacie napisałaś?tego nie chce,tamtego nie zrobi,kłotnie,powroty i tak dalej.Ty się wkurzasz,jest Ci źle a on ma Cię gdzieś mówiąc"ciesz się,że Cię w ogóle chce bo mógłbym mieć każdą".Bo tak to wyglada..Jak Ci się nie podoba to masz spadać i on sobie szybko znajdzie inną na Twoje miejsce.To nie jest miłość ani poważne traktowanie drugiej osoby..

Gość JaRozczarowanaa20
wiem.. gdybym go nie kochala to juz dawno bym go zostawila.. na powodzenie nie narzekam, nie jeden chcial by byc na jego miejscu, mialam szanse brac udzial w wyborach miss w turcji w tym roku, ale zrezygnowalam dla niego, mam propozycje sesji zdjeciowych, i tez je odzucam.. wiec ja tez nie mam problemu z tym zeby miec innego.. ale to nie takie latwe.. kiedys mialam podejscie nie ten to inny, to jego strata.. ale teraz tak nie potrafie..

Gość kroczekowa
ale napisz dlaczego tak sie wtracasz w jego relacje z matką?? Co Ci tak przeszkadza, ze dzwowni i przypomina o kościele? Do Ciebie dzwoni? Popatrz z boku na to, co napisałaś- według mnie chcesz faceta włożyć pod własnego pantofla i irytuje Cie, ze jego mama ma na niego duzy wpływ. Zajmij się sobą, nie pisz, ze rezygnujesz z czegos DLA NIEGO bo tylko kretynki tak piszą. Jak na razie żyjesz jego życiem, jego relacjami z własna rodziną, analizowaniem ile pieniędzy ma/wydał. Masz 20lat a zachowujesz się jak stara baba!

I własnie tak,jak napisała przedmówczyni.Nie rezygnuj ze swoich pasji,pracy,hobby,marzeń dla niego.Zajmij się sobą,realizuj się zawodowo itp.Później będziesz żałowała,że Twój cały świat to był facet.Można być w związku ale należy się przede wszystkim do siebie i o siebie trzeba dbać.Albo on to zaakceptuje albo "do widzenia".Teraz Ty nic nie robisz i zrezygnowałas dla niego ze wszystkiego a on robi co chce i ma Cię w nosie.

Gość JaRozczarowanaa20
wiem.. glupia jestem i tyle.. moglam miec nie jednego faceta.. wybralam jego, i zrezygnowalam ze wszystkiego.. on nawet tego nie potrafi docenic

Gość kroczekowa
Jezu kobito, co on ma doceniać??? Laska, masz 20lat a nie 50, weź sie zajmij soba. Pracujesz? Uczysz sie? Masz jakieś zainteresowania?

Gość dobrze to ujęłaś Kroczekowa
Powinien docenić, że panienka się nim zainteresowała i usiłuje mu zorganizować życie wg własnego pomysłu.

Gość laska masz lat
20 a piszesz jak 60 -tka. Masz swoje zycie ? to zajmij sie. Jak Ci te relacje juz teraz tak bardzo przeszkadzaja to pozniej bedzie jeszcze gorzej, wiec skoro masz tak duze powodzenie to zmien faceta.

Gość JaRozczarowanaa20
ciekawe czy gdyby to wszystko was dotyczylo to bylybyscie takie madre i to tolerowaly.. bo nie sadze

Gość przyszlamamcia2555
współczuje Ci, ja bym go zostawiła na Twoim miejscu