Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata1999999

Czy to normalne przyjaznic sie z bylym?

Polecane posty

Gość mam pytanie oand
Szkoda,ze kobiety nie sa szczere... I szkoda,ze nie wypowie sie zaden eks.

kroczekowa a nie pomyślałaś, ze może własnie żonie twojego eks nie podoba się, że on się z tobą przyjaźni? i dlatego jest taka sztywna. Własnie w takich sytuacjach jest kilka osób które trzeba brac pod uwagę, a nie tylko was dwoje

Gość kroczekowa
mam pytanie oand- a Ty masz jakis problem? Twój facet z byłą sypiał, czy jak? Dla mnie to chore takie podejrzewanie, ze ktos z kimś na boku seks uprawia... Czasem przychodzi do nas najlepszy kumpel męża i też siedzimy sami, bo np. mąż stoi w korkach. To też pewnie na siebie lecimy- bo on facet a ja kobieta :):) Zabawne te Wasze insynuacje- dobrze, ze mój mąż normalny jest.

Gość mam pytanie oand
No z kumplem meza nie bzykalas sie kiedys ani nie bylas w zwiazku, wiec co ty porownujesz? Tak. Ja sypiam z ex :)

Gość kroczekowa
taaa...tylko, ze żona mojego kumpla nie ma nic do tego, ze się czasem spotkamy. Jest sztywna, bo taka jest- nie upija sie nigdy, na sprośne kawały reaguje jak cnotka, zawsze ocenia, jak zachowuje się nasza córka- no taka jest. Nie jest zła, po prostu inna. Dlatego mój maz niewiele ma z nia wspólnego. mam pytanie oand- no to sobie sypiaj z ex, jak lubisz. Ale nie zakłądaj, ze każda z nas tak robi.

Gość mam pytanie oand
Nie bron sie :) nie oskarzylam was przeciez,prawda? :)

Gość dissolved girl
mam pytanie oand - Ty sama nie wiesz, o co Ci właściwie chodzi :D

Gość mozna, dlaczego nie?
Tak, przyjaznie sie z bylym. W koncu zanim zostalismy para bylismy przyjaciolmi i mimo ze zwiazek nam nie wyszedl, nadal jestesmy przyjaciolmi. Moge na niego liczyc, ufam mu, ale nie chcialabym byc juz z nim w zwiazku, on tez nie. Mamy nowych partnerow, znamy sie, odwiedzamy :-) Nasza przyjazn trwa ponad 20 lat, moze jest mozliwa, bo decyzje o rozstaniu podjelismy wspolnie.

Gość mam pytanie oand
A wasi partnerzy przyjaznia sie ze swoimi ex?

ja uwazam, ze tylko zakompleksione osoby nie potrafilyby zaakceptowac tego, ze jego partner/partnerka jest w kontakcie z bylym. I nie mam tu na mysli codziennych spotkan, telefonow itd. Ale normalnej znajomosci opartej na przyjazni. Jestem tez za tym, ze bedac z kims i przyjazniac sie z ex nalezy obecnego partnera zapoznac z bylym. Jesli komus cos takiego nie odpowiada to ma prawo sie wypisac z takiego zwiazku.

"A wasi partnerzy przyjaznia sie ze swoimi ex?" Tak, przyjaznil sie dopoki nie zapoznal mnie z nia:D Dzis to ja sie z nia bardziej kumpluje, a ostatnio spala u nas (nie z nami:P) bo sobie niezle z nia popilam:P

Gość mam pytanie oand
A twoj partner przyjazni sie ze swoja ex?

Gość mam pytanie oand
Czyli wszystko jak w rodzinie :) To wyjatkowe co piszesz :)

Gość mam pytanie oand
A z jego ex rozmawiasz o seksie z mezem ?

Gość mam pytanie oand
Macie wspolnego faceta :)

Gość mam pytanie oand
Czy moze unikacie takich tematow? No,ale przyjazniac sie,kazdy temat moze byc poruszany :)

Nie z jego ex nie rozmawiam o sexie z mezem tak samo jak o tym sexie nie rozmawiam z kolezankami, kolegami, bylymi:O O sexie rozmawiam tylko z mezem, ewentualnie z przyjaciolka (ktora mam jedna). Ona ma kogos wiec nie powiedzialabym, ze mamy wspolnego partnera zas smialo stwierdzilabym, ze ty masz jakis kompleks:)

Z nikim nie rozmawiam o seksie z moim partnerem. Dziwne pytania zadajesz. To Ty rozmawiasz o szczegolach swojego zycia intymnego?? :-o

Gość dissolved girl
Czy przyjaźń = automatyczne gadanie o WSZYSTKIM? Ja o seksie nie gadam z nikim poza osobą, z którą go uprawiam. (tak, wiem, pytanie do Eweliny ale nie mogłam się powstrzymać :O)

Gość mam pytanie oand
Nie mam kompleksu :) Pytam. Mozna pytac? :)

Gość mam pytanie oand
Przyjazn to bycie szczerym. Nie ma listy tematow.

Gość mam pytanie oand
Tak sobie probuje wyobrazic wasze relacje :) Ale chyba za plytko mysle :)

ale odnosnie tego sexu, ktory cie meczy to ona mi powiedziala na poczatku mojej i jej znajomosci, ze sex z moim X byl niesamowity:D Na co ja odpowiedzialam, ze wiem o tym:P Nie krepowalo mnie to ani nie czulam sie zazdrosna:) Wiecej na temat tego sexu z nim nie wracalismy zas przez te wszytskie lata ona mi relacjonowala nie raz swoj sex z kazdym partnerem:D I nagle trafila na takiego co jak twierdzi zaspakaja ja bardziej niz moj X:D

Nierozmawianie o swoich intymnych sprawach nie wyklucza szczerości. Moj przyjaciel takze nie rozmawia ze mna o swoim seksie z partnerka, bo jest podobnym czlowiekiem do mnie. O sprawach intymnych rozmawiamy z osobami bezposrednio zaangazowanymi - czyli naszymi partnerami. Normalne

Gość monaschiza
nie, boze bron

Gość mam pytanie oand
Musicie byc bardzo otwarte :) ja nie chcialabym slyszec od innej kobiwty opinii o moim obecnym facecie :) Nie mylic z kompleksami.

nie prosilam o ta opinie:D sama to powiedziala to co mialam zaczac tupac nogami ze zlosci:D Po prostu poznalam swojego meza ze swiadomoscia, ze ma za soba jakas przeszlosc o ktora zazdrosna nie bede. Tylko o jedna kobiete bylam zazdrosna w jego zyciu ale to calkiem odrebna sytuacja.

Gość hgbdfbzdcb
Z jednym żyję w zgodzie. Ale nie przyjaźnimy się. Ja się usunęłam w kąt, gdy się ożenił- mi by się nie podobało gdyby mój mąż kolegował się z byłą. Trochę czuję się lojalna wobec jego żony ;D Drugi traktuje mnie jak śmiertelnego wroga, on mnie nie chciał, a teraz mnie nienawidzi, tylko bóg jeden wie czemu :D