Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia waleńczuk

lekarz po poronieniu

Polecane posty

Gość gosia waleńczuk

drogie panie poronilam w 2 tyg ciazy ( juz 3 raz)... zazwyczaj gdy szlam po tym do lekarza nie mialam zadnego lyzeczkowania ani nic czy jest potrzeba zeby i tym razem sie zglaszac do lekarza?

Gość carmencarmen
w 2 tygodniu ciąży wiedziałaś już że jesteś w ciąży?? i o poronieniu wiedziałaś? i jeszcze z tym do gina chodziłaś?? nie wiesz, że z ciążą najlepiej do lekarza iść w dniu spodziewanej drugiej miesiączki,której nie dostałaś. Ponad połowa ciąż obumiera przed 2 - 3 tyg. Większość kobiet nawet nie wie że w ciąży było....

Gość fsfhhf??????????
wiesz, że z ciążą najlepiej do lekarza iść w dniu spodziewanej drugiej miesiączki,której nie dostałaś. Co to znaczy drugiej miesiączki? Jak miesiączka się spóźnia robi sie test jak pozytyw to idzie sie do lekarza, od razu chociazby żeby sprawdzic czy ta ciąża jest w macicy a nie nie daj boże w jajowodzie...

Gość wiesz co, kiedyś
bezwzględnie powinnaś pójść na kontrolę, czy macica sie oczyściła ( nie wnikam co z tym 2 tyg. ciąży, bo dla mnie to nieco dziwne ), poza tym 3 poronienia podpadaja pod tzw. poronienia nawykowe i powinnas mieć przeprowadzone badania w tym kierunku- poczytaj trochę na ten temat

Gość juz ją kiedyś oglądałam w
boże co za downy,a ona ma z was polew. łykacie wszystko jak spermę swojego kochasia🖐️

Gość ojjjjjjjj
skad wiesz, ze bylas w ciazy?? Drugi tydzien ciazy, to jest dokladnie tydzien po owulacji i ewentualnym zaplodnieniu. Tydzien po owulacji test ciazowy raczej nie wyjdzie pozytywnie

Gość ja po 2 dniach od zapłodnienia
już wiedziałam,że jestem w ciązy,od razu poszłam kupować wyprawkę. ku**rwa jakie muły tępe tu siedzą:O Łykną wszystko co ktos napisze. Brak mi słow.