Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łarisa

"Kolejna wariatka!"-tak odniosła się do mnie ekspedientka w obuwniczym

Polecane posty

Gość Łarisa

Nie dość, że nic nie zrobiła w załatwieniu mojej reklamacji to jeszcze tak mnie potraktowała. Rzecznik Praw Konsumenta jak też Inspekcja Handlowa nic w tej sprawie mi nie pomogły. Kiedyś były książki skarg i zażaleń i można było tam sprawę opisać i zazwyczaj coś to dawało . A teraz mogą obrażać ludzi i nic nikt w tym kierunku palcem nawet nie kiwnie. Nie wiem do kogo zwrócić się z tym faktem. Ktoś coś podpowie?

Gość dziewczynanglika
moze chociaz do Faktu. Nie do pomyslenia ta 'obsluga klienta'!

Gość Łarisa
do kierowniczki sklepu Może rozwiniesz swoją wypowiedź, nie o taką odpowiedź mi chodziło.

Gość Łarisa
A jeszcze poszłam opowiedzieć o wszystkim do naszego miejscowego Kuriera i też zero zainteresowania. Ta, która tak mnie obraziła odsyłała mnie trzykrotnie właśnie do Rzecznika.

Gość do kierowniczki sklepu
jeeej ile Ty masz lat? Źle Cię pracownik obsłużył, prosisz kierownika i z nim rozmawiasz :))

Gość Łarisa
Ale to właśnie była pani kierowniczka tak się złożyło niestety. Widocznie ma układy i tak sobie pozwala skoro użyła określenia "kolejna..".

Gość o jej ale
po prostu nie kupuj wiecej w tym sklepie i tyle! co zglosilas do reklamacji?

Gość do kierowniczki sklepu
a na nią skargę jak najbardziej też możesz złożyć

Gość o jej ale
jesli zrobilas wszystko, by sprawe zaskarzyc, to sie nie przejmuj. po prostu nie kupuj tam i odradzaj sklep komu sie da. zreszta, babsko samo sobie robi antyreklame- obraza klientki, wiec potraci je i zaboli ja po kieszeni. to nie komuna! jest konkurencja na rynku. nie trzeba dawac zarobic chamskiej ekspedientce, bo tylko u niej jest towar...

Gość persen
a to jakiś mały sklepik czy siec ?

Gość Kolejna wariatka!
a co poszłaś reklamować stare znoszone buty bo przestały ci się podobać?:D

Gość o jej ale
cokolwiek to nie bylo, nawet jesli nie miala racji, nie usprawiedliwia chamskiej, nieprofesjonalnej obslugi. gdybym byla szefowa tej kobiety, dostalaby wymowienie za to, ze odstrasza klientki i szkodzi firmie

Gość o jej ale
profesjonalna obsluga zawsze jest uprzejma dla klienta, bo dzieki niemu zarabia

Gość Kolejna wariatka!
o jej ale - idź popracuj w sklepie to się na własnej skórze przekonasz jak jest i jakie debilki-klientki przychodzą:D

Gość Kolejna wariatka!
hahahahahah:D nie rozśmieszaj mnie! :D

Gość o jej ale
naprawde jestes taka glupia, czy tylko sie zgrywasz? mowisz klientce, ze jest debilka?

Gość porannarosaaa
a nie możesz poskarzyc sie komus wyżej? Przecież nad nia też napewno czuwa jakiś przełozony. Nie mają jakiejś strony internetowej albo cos, gdzie by można jakiegoś fajnego meila posłac?

Gość to ci pwiemmmm
o jej ale - dobre sobie, buhahahha. Nawet gdyby nie miała racji itd..... Chyba sie z choinki urwalaś. A gdyby do ciebie ktoś chamsko się odnosił to co, przytaknełabyś??? Co za idiotyczne mniemanie o sobie. Sklepowa bez powodu nie powie że klientka wariatka. Musiala jej nieżle za skóre zależć

Gość pani sprzedawczynia:)
A może by tak powołać komisję śledczą???? Prowadzę sklep i nie wyobrażam sobie bycia chamskim wobec klienta choć przyznaję czasem jest ciężko ....ale wiem też, że najczęściej ci klienci, którzy robią afery po prostu nie mają racji i szukają wszędzie poparcia. Skoro rzecznik ochrony praw konsumenta Ci odmówił znaczy, że z czymś przesadziłaś co oczywiście nie jest usprawiedliwieniem zachowania ekspedientki.

Gość to ci pwiemmmm
Parę dni tmu jakaś idiotka pisala że kupuje buty w pażdziernku i one już na wiosne nie nadaja się do noszenia. Zanosi je do reklamacji i dostaje kase czy tam nowe. Robi tak już od 4 lat. Nastepna niezła upierdliwa menda. Łazi calą zime w butach a jak czas na sandały to idzie wymienić na nowe

Gość o jej ale
ty sie chyba z choinki urwalas. u mnie taka osoba nie popracowalaby pol minuty dluzej! ja idotow, psujacych wizerunek firmy nie zatrudniam

Gość o jej ale
to nie wszystkie reklamacje sie uwzglednia, ale na pewno nie odnosi sie zle do skladajacych je klientek

Gość o jej ale
a co prywatnie sobie o tych klientkach myslisz, to juz twoja sprawa- dopoki tego im nie okazujesz...

Gość porannarosaaa
też tak robie. buty które kupuje w jednym sklepie zwylke nie wytrzymuja całej zimy i na wiosne nadają sie do wyrzucenia a skoro dają na nie rok gwarancji to niech wymieniają. Za co ja w końcu płace tyle pieniędzy, skoro te buty max pół roku wytrzymuja?

Gość Łarisa
Buty sie rozleciały po tygodniu a ona stwierdziła, że jak myślałam że buty sa wieczne to jestem nienormalna :(

Gość to ci pwiemmmm
a ja przez 14 lat mialam z takimi klientkami do czynienia. Gorsze to niż dzuma i chlera razem wziete. Też byłam szefową i musiałam do takiego badziewia usmiechać się i przytakiwać. Dopieor w domu mogłam sie wyładować. Dzieki Bogu to już za mną

Gość o jej ale
to nie tylko jest glupia i nie zna sie na swojej pracy, ale tez sprzedaje chlam...

Gość to ci pwiemmmm
po tygodniu to sie rozlatuja buty z papieru. Ale jak chcesz kupic za 15zł i chodzić 3 sezony to twoj problem a nie biednej, osaczonej ekspedientki

Gość o jej ale
klientki sie zdarzaja rozne, owszem, ale zawsze trzeba byc profesjonalnym! takie czasy. konkurencja nie spi. chetnych na posade ekspedientki tez nie brakuje

Gość to ci pwiemmmm
ludzei chodza w butach po kałużach, smaruja jakimis tanimi pastami typu Buwi, daja swoim kotom czy krulikom do gryzienie i chca żey buty długo służyły. Sa nawet takie wariatki co przychodza na skargę że buty nie sa siedmiomilowe. Albo złosliwie robią kupę do środka i reklamuja, ze buty "brzydko pachną" :(