Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jksncxsnd

Czy wasi faceci lubią pieszczoty analne?

Polecane posty

Gość klekle
Mój facet tez to bardzo lubi..nie widze w tym nic dziwnego..jesli dwie osoby sie kochaja maja do sieboie pełne zaufanie , dobrze jeśli sie rozumieja i nie wstydza sie siebie nawzajem..dopiero w tedy w łózku mozna poszaleć tak naprawde !!

2,5 roku. Na początku może nie bylo fajerwerków, ale było zdecydowanie lepiej... Ona po prostu staje się coraz większą fanatyczką religijną i stąd podejrzewam te wszystkie opory...

Gość jksncxsnd
ooo to wspolczuje :( na poczatku zawsze jest lepiej bo czasem ludzie udaja ze lubia cos a potem wychodz szydlo z worka...albo fascynacja opada i tyle.

Trudno, nie zamierzam trwonić swojego libido, które nie wiadomo, kiedy się wyczerpie. Będę musiał poszukać gdzie indziej

Gość jksncxsnd
powodzenia :)

Dziękuję, a Tobie jak najwięcej i jak najdłużej tego cudownego seksu:)

Gość gość
Ja zawsze wolałem dziewczyny i ani razu nie pomyślałem o żadnym facecie - uważam się za stu procentowego hetero, a jednak dziewczyna w jakiś sposób przeforsowała seks analny z udziałem mojego tyłka i teraz co najmniej raz w tygodniu to robimy ze sztucznym penisem i przyznam, że cholernie mnie to podnieca oraz orgazm jest 4 razy mocniejszy ;)

Gość Jcs

Z moją żoną uwielbiamy bawić się tymi strefami i wygląda to tak samo w obydwie strony, tzn pieszczoty palcem, językiem, nawet z delikatnym wysunięciem końcówki języka w tyłek, polecam pozycję 69 i włożyć palec w tyłek partnerki, albo lodzik z palcem w moim tyłku. Minetka lub lodzik z butt plugiem to jest dopiero coś. Polecam się przełamać, 100% higieny, wyczucia i delikatności na początek a potem można trochę ostrzej. Jestem w 100% hetero, ale nie wstydzę się przyznać, że sprawia mi przyjemność obecnosc palca czy sex gadzetu w moim tyłku. Na codzien kochamy się grzecznie, ale kilka razy w miesiącu robimy sobie noc przyjemności, czyli eksperymenty, spełnianie zachcianek i najskrytszych fantazji. Ostatnio poprosiłem żonę, żeby zrobiła mi rimming, potem wsunęła mi butt pługa, mocno chwyciła za jaja i zrobiła ostrego loda. Tego orgazmu nigdy nie zapomnę.