Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamasynka

Jak nauczyc spac dziecko z powrotem w lozeczku

Polecane posty

Gość mamamamasynka

Jak nauczyć dziecko spać z powrotem w łóżeczku,pomocy.

Pisząc z powrotem ,ma sie rozumiec ze kiedys spalo w łozeczku tak? Cóż sie takiego stało ze z łozeczka u was w lozku sie zameldował??:)

Gość ewelcia7676
To zależy tez od tego jak duze jest dziecko. Jeśli ma pare miesięcy to tragedii nie ma ale jak ma 2 lata to juz problem.

Gość mama 2 latki.......
pociesze Ciebie że moja córka wrócila do spania w łożeczku maja dokladnie 25 mies, więc sie da. Połozylam do lozeczka dalam smoka, maskotke i usneła i śpi tak już prawie 2 mies.

Gość mamamamasynka
No ma już 2 latka.Od czasu do czasu był brany do łóżka i tak zostało,jak jestem sama z dzieckiem to wole żeby spało ze mną,ale to już się robi męczące,bo cale łóżko jego;)

2 letnie dziecko juz do łozeczka sie nie kladzie, ale do łozka dzieciecego, bez przesadyy:/ :/ nie dziwie sie ze woli w lozku mamy spac, jak swojego nie ma :o

Gość mamamamasynka
mama 2latki:) No musze wypróbować ten sposób na moim synku,ale nie wiem czy się da.A powiedz mi czy Twoja córcia śpi już w nocy bez pampersa?

Gość mamamamasynka
ToksycznaKobieto ze Ty tak zrobilas to nie znaczy ze ja mam tak zrobic i co moze zostawic go samego w pokoju jego

O czym ty do mnie mówisz teraz? ja tobie jasno i wyraznie mowie ,że 2 letnie dziecko jest juz ZA DUZE na łożeczko, a jak najbardziej odpowiedni wiek na łozko dzieciece, a gdzie te jego łozko wstawisz ,czy u siebie w sypialni, czy u niegio w pokoju, to juz twoja decyzja

Gość mamamamasynka
Wiesz co chyba Ty jestes za duza na lozeczko a nie 2 letnie dziecko

Gość rozwiązanie jest proste
2letnie dziecko śpi w łóżeczku... pewnie jeszcze a pampersie lata w wozić w wózku będziesz go do 5 roku życia

""Wiesz co chyba Ty jestes za duza na lozeczko a nie 2 letnie dziecko"""" ­­­ ­­­ Nie chyba, tylko napewno juz jestej za duża na łozeczko, tak samo jak 2 latek równiez. Patrz jak on garnie sie do łozka, mozliwe ,ze jest mu ciasno juz w lozeczku,i nie moze tak sie rozwalic jak w łozku,dlatego nie lubi łozeczka, co sie w zadnym wypadku dziecku nie dziwie w tym momencie. No nie idź w zaparte bo nie masz racji. Nie łączysz faktów??!!

Gość mmhgg
autorko a dlaczego ty jestes taka nieobyta co do rozowju dziecka??