Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak u was jest

Czy dzieci was kochają?jak myslicie? nie mowa o roczniakach,tylko troche wieks

Polecane posty

Gość Jak u was jest

Jak myslicie tak szczerze,czy wasze dzieci was kochająi uwielbiają?jestescie ich przyjaciółkami? bo ja czasem stwiertdzam ze moj 10 letni syn mnie nie kocha,ale w sobie winy nie widze Pamietam,ze ja wlasnej mamy nie kochalam ,a tak chcialabym aby moj syn byl do mnie mily, dobry, a jest wrogi i powtarza ze mnie nie kocha,gdy cos jest nie tak po jego mysli lub na cos nie pozwole Uwazacie ,ze jestescie kochane prze wlasne dzieci czy nie?

syn cię kocha :) nie martw się . To ,że tka mówi to tylko taka poza ,mając dać mu fory w rozmowach z tobą . On iwe ,ze to cię dotyka - dlatego tak często używa tego argumentu . Jeśli powie ,ze cie nie kocha powiedz - ale ja za to kocham ciebie :) to bardoz pomaga dzieciom w trudnym czasie :)

Gość aaaaaaaaaaaaswed
kocha kocha, to tylko takie gadanie ;)

Jedynie do najstarszej corki czasami nie mam pewnosci,i jest to dla mnie zagadka,a co do reszty ,jak najbardzije, zadnych wątpliwosci nie mam , bo baaardzo baardzo mnie kochają,i na kazdym kroku umiem to wyczuc, jak nie słownie to przez ich gesty,a w rozny sposob wyraza sie milosc

Gość panna anonimowa
Nie mam jeszcze dziecka, ale juz lada moment zostane mama i tez sie zastanawiam czy dziecko bedzie mnie kochalo. Ja swojej matki chyba nie kocham, nie wiem zreszta. Bardzo jej potrzebowalam kiedy bylam mala, pozniej tez. Szukalam z nia kontaktu a ona cale zycie traktowala mnie jak kule u nogi. W koncu wiele lat po slubie, dotarlo do mnie ze nie bedzie juz miedzy nami lepiej. Teraz jestem w koncowce ciazy i czesto placze bo mi brakuje matki. Ale nie jej konkretnie. Chcialabym miec matke ktora mnie kocha i dla ktorej jestem wazna. A najbardziej sie boje ze moje dziecko tez mnie nie pokocha

panno anonimowa - twoja tęsknota jest jak najbardziej naturalna . Teaz , przed rozwiązaniem każda z nas przechodziła taki okres kiedy potrzeba wsparcia innej kobiety , starszej , doświadczonej , może nawet niekoniecznie matki - ale kogoś kto zrozumie i podeprze w chwili ciężkiej . To zupełnie naturalne . A o miłość dziecka sie nie martw - jeśli ty kochasz dziecko - dziecko będize kochać ciebie . Nie powtarzaj tylko błędów swojej mamy .

Gość aaaaaaaaaaaaswed
ja mam 3,5 latkę. Codziennie powtarzam jej "Kocham Cię" ona mi odpowiada "Ja też Cie kocham mamusiu". Ale ona to taka przylepka :) przytulanka :) Jeśli chcemy dostawać miłość, miłość musimy dawać. :)

Gość ja niestety swojej nie kochala
ja swojej mamy nie kochalam bo ona mnie nie kochala, ale mam nadziej ze wszystko zrobie aby moje dziecko mnie traktowalo jak przyjaciolke, i najlepszą kumpele

Gość Szpindlerowy mlyn
ja swoja mame bardzo kochalam i kocham i mysle, ze moje dzieci mnie tez kochaja:-)

Gość eracfac
Ja mam 2,5 latkę mówi że mnie kocha 200razy na dzień ale koleżanka ma 12latka syna i on już jej tego nie powtarza przestał tak gdzieś chyba w wieku 8-9lat ale dalej potrafi się publicznie do niej przytulić jak również do swoich ulubionych dziadków;)

Gość panna anonimowa
Allium dziekuje :)

hehe fajny temat. Ja bylem malym potworem za mlodu. Mowilem mamie, ze jej nie kocham, bawilem sie,ze ucinam jej glowe i jej bylo strasznie przykro, mowilem, ze wolalybm nie miec mamy. Teraz jestem starym koniem i strasznie tego zaluje. Nie wiem, dlaczego bylem takim okropnym bachorem. Kocham swoich staruszków i oddalbym zycie za nich, wiec sie nie przejmuj autorko.

Gość u starszego wiem ze tak
ja nie mam pewnosci do mojego 7 latka bo daje mi w kosc ,i nie wiem czy to robi bo mnie nie kocha, czy aby dokuczycstarszy taki nie byl zlosliwy, ale od mojego 14 latka to wiem ze mnie kocha