Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arrra23

Ideal kobiety/ w oczach mezczyzn i kobieiet.

Polecane posty

Gość arrra23

mam nadwage waze 75 kg a mam 167 cm. Jestem typowa klepsydra. Mam kompleksy porownujac sie do innych dziewczyn,ze nie jestem tak szczupla, a jednak mam powodzenie u mezczyzn. Znacznie wieksze niz jak bylam chuda!! Wiem, ze to tylko dlatego, ze mam zachowane proporcje, oraz widoczne wciecie w talii, ladny biust i dosc dlugie nogi. Najwiecej komplementow zbieram za tylek. A nie jest maly. Moze chodzi o genetyke, i kobiece ksztalty przyciagaja mezczyzn, jednak sie tego wstydza...

Gość decwecwedws
może jestes po prostu ładna faceci nie maja kalkulatora wagi na czole, oni widzą ładna, albo brzydką dziewczynę ja nigdy szczupła nie byłam wyszłam za mąż z waga prawie 70 kilo przy 164 cm, teraz ważę mnniej, ale czy z wyższą czy niższą waga zawsze byłam bardzo atrakcyjna i podobałam się facetom

Gość arrra23
ja nie mowie, ze spie z kazdym. nie. I nie uwazam sama siebie za atrakcyjna. WIEM, ZE JESTEM GRUBA, nie o to chodzi, mowie, ze facetom sie podobam. Ciagnie ich do mnie. Mowie, ze ksztalty im sie podobaja. Jestem sama. Nie mam nikkogo, bo mimo wszystko zle sie czuje we Wlasnej, grubej skorze. Niska samoocena

Gość arrra23
decwecwedws tak, ale zobacz, jak inne kobiety oceniaja. za gruba. czyli ze wiedza, ze twarza np nie wygraja, dlatego odcinaja sie za wage, np

Gość kiedy gruba osoba
MYSLI ZE JEST IDEALEM COS NIE GREA