Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mieli z niej polewkę :/

dziś w mpk okropna dziewczyna która się jąkała chciała poderwać przystojniaka...

Polecane posty

Gość ale mieli z niej polewkę :/

wsiadł na przystanku ze swoimi kolegami i rozmawiali na temat zepsutego samochodu który przystojniak miał zamiar naprawiać dziś, był naprawdę nieprzeciętny zresztą zauważyłam ,ze dużo osób mu się przygląda:) no i nagle zagdała do niego dziewczynka skąd wraca... ni mogła wydusić z siebie słowa więc on zapytał słucham? a jeden z jego kolegów że ona pwoeidziała, że chce się z toba przespać. popatrzył na niego dziwnie i odpowiedział dziewczynie, że wraca z zajęć i jedzie teraz do pracy a ona zapytała co fajnego studiuje, on jej odpowiadał normalnie, że inżynierię materiałową ona nagle wypaliła z tekstem "uuu zabolało" jego znajomi chyba z roku zachodzili się ze śmiechu, upomniał ich kilka razy przestańce o co wam chodzi i ona w końcu zapytała go o numer czy mogłaby napisać smsa, on powiedział że nie za bardzo bo jego dziewczyna będzie zła a koledzy "przecież ty ciachu nie masz dziewczyny" i dalej się śmiali, on był zmieszany a ona wysiadła zaraz na następnym przystanku... kiedy wysiadła przystojniak powiedział tylko " wy jesteście popiepszeni ciekawe jakby się ktoś tak z was smiał" a oni przestan, wyluzuj... założył słuchawki i już z nimi nie gadał ale przykre to wszystko było. Dlaczego ludzie tak wyśmiewają słabszych, gorszych.... przecież każdy ma prawo do szczęścia...

Gość nop a przystojniak
okazal się wporządku :) fajnie, że są tacy faceci jeszcze jak on ale pewnie młodzik

Gość nop a przystojniak
szczerze to się zdziwiłam zachowaniem chłoapka zazwyczaj przystojniak mysli sobie, że jest bogiem wszechswiata

Gość gallleo
Ci koledzy to jakieś gimbusy umysłowe. Zazdrość ich zżerała że to nie ich panna podrywała? Smutne, że kobiety nie mogą podrywać bo zaraz są wyśmiewane a jeśli np. dostaną kosza lub nie grzeszą urodą to już w ogóle porażka

Gość nop a przystojniak
ale ta laska też głupia nie ma szans a zagaduje

Gość Mam19lat
noo, ale często zdarza się tak, że taki przystojniak jest gentelmenem. A czemu? Bo zawsze i tak miał z górki, gdy wszyscy mu mówili, że jest piękny i jest mu łatwiej. Dobrze się zachował. Zazwyczaj przystojnaicy są pewni siebie, dlatego nie boją się zganić głupich kolegów

niektórzy są po prostu pewni siebie, chociaż nie mają podstaw do tego. Ich szczęście, też bym tak chciała.. Może nie miała nic do stracenia :P

Gość Mam19lat
Staszek czemu porażka?

Gość fghjkl
nop a - a dlaczego glupia? ... a ty co jestes piekna/y madra/y i zajebisty? jestes glupim burakiem i wasnie twoje zachowanie jest podobne do tych kolegow chlopaka ... zwykla cioto ! to ze sie jaka nie znaczy ze jest brzydka glupia i pusta debilu

Gość fghjkl
staszek ty jestes jedna porazka ... cod ze jeszcze zyjesz ostatnio pisales ze chcesz odebrac sobie zycie idioto taki ktos jak ty to porazka ... a dziewczyna sie zachowala super spofdobal jej sie koles wiec zagadala chlopak tez w porzo

Gość xxxwomxxx
Banda popierdoleńców - a może dziewczyna zaczęłą sie jąkać bo ON ja tak onieśmielił... a swoją drogą może ona prędzej da sobie radę od tych nadętych lalek.

Gość fghjkl
ale kto wlazil w dupe .. ta dziewczyna ? bo co bo zagadala do fajnego chlopaka i miala ta odwage ? to ze ciebie zadna dziewczyna nie zaczepia i masz dola to juz twoj problem - ale to ze dziewczyna zagadala to nie znaczy ze wlazila mu w dupe - wogole znacsz pojecie wlazic komus w dupe ?? chyba nie

Gość fghjkl
wkurzasz mnie staszek ... wiecznie masz cos do powiedzenia ale durnego ... tylko dlatego ze tobie sie nie ulozylo

Gość ale laska nachalna
skoro go tak zaczela nagabywac:/

Gość (++I++)
autorka to typowa polska ciućma szerząca ploty, młody moher bez antenki

Gość fghjkl
pisales ostatnio ze wszystko do dupy i chcesz cos tam sobie zrobic :/ ... zreszta nie wazne ... nie rozumieim dlaczego laska nachalan skoro tylko rozmawiala miala do tego prawo nie rzucala sie na niego ani nie narzucala sie , zaczela kulturalnie rozmowe , a potem zapytala o numer jak by koles tak zrobil to bylo by ok ? banda debili

Gość Mam19lat
Dlaczego nachalna? Nic złego nie zrobiła. Fajnie, że zagadała, to dodaje pewności siebie, może właśnie próbuje zwalczyć w ten sposób swoje jąkanie? Super zachowanie! Bardzo super! Pokonywanie nieśmiałości w rozmowie z nieznanym mężczyzną, więc nawet jak będzie siara to i tak go nie spotka, a poćwiczy, otworzy się, a z kolei zawsze coś może z tego wyjść. Super zachowanie!!!!!!

Gość Mam19lat
No ale takiego super zachowania nie doceni nieśmiały staszek, który uważa, że lepiej się poddać i zamknąć na ludzi, niż walczyć i otworzyć, by mieć lepsze życie

jak by chłopak zagadał tak do ładnej dziewczyny to abo udała by że nie słyszy albo powiedziała by coś w stylu "nie dla psa kiełbasa" często jakiś kumpel opowiada że dziewczyny go tak zbywały

Ale to jest przykre! Jak można tak się z kogoś śmiać! A swoją drogą to odważna ta dziewczyna była:)

Gość Mam19lat
Staszek nie? ;p

Gość fghjkl
zgadzam sie z mam19 - dziewczyna zachowala sie super i chlopak rowniez - pokazal kulture nie chcial jej zranic nawet jezeli mu sie nie podobala... a koledzy to swinie i taki staszek nalezy do takiej bandy debili jak koledzy przystojniaka

Gość fghjkl
no ostatnio bylo pare tygodni temu... i to ze tobie sie ulozylo to super gratulacje... tylko nie skreslaj dziewczyny tylko dlatego ze byla odwazna ... bo ty bys takiego czegos nie zrobil :/ bo sie latwo poddajesz