Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karwann

pokazałem kolegom moją gołą dziewczynę:)

Polecane posty

Gość jukijuoujytr
Wiesz ,co jestem mężatką i wiem,że mój mąż nigdy by mnie gołej nie pokazał kolegom!!!!a uwierz,nie ma się czego wstydzić,bo jestem obdarzona bardzo dużym biustem przy drobnej figurze i miałby się czym pochwalić. zawiodłeś zaufanie tej dziewczyny,każda kobieta chce czuć sie bezpiecznie przy swoim mężczyznie,szkoda,że tego nie rozumiesz. a moze po prostu nie wiesz na czym polega normalny związek dwojga ludzi.

Gość karwann
chętnie obejrzałbym ten Twój biust...

Gość OMAJGAT
Szoook... Zrobiłeś z niej pośmiewisko a nie obiekt westchnien twoich kolegow. Żal żal żal !

Gość nuFFF
Sama zrobiła z siebie pośmiewisko. Jak dziewucha sie upija aż zasypia to sama jest sobie winna. Jak zobaczy w internecie swoje fotki z gołym tyłkiem na wierzchu i rozbawionymi kolegami to chociaz przemyśli swoje zachowanie.Bardzo dobrze sie stało. Mam nadzieje że dobrze wyostrzyli hah:D

Gość romanzkielc
ciekawe czy ją obmacali? :)

Gość kkrryyssttyynnaa
Zobaczcie co robiłam z kolegami jak poszedł po pieniądze www.sexrura.pl/video/43112/ciezarna-nimfomanka-brana-na-dwa-baty

Gość nierówny
a co jeśli jeden stał na czatach i patrzył czy już wracasz a inny zapakował jej kutasa?

Gość kora82
Dzieciaku czy ty jesteś noramalny pewnie masz 15 lat??!!! Takie rzeczy robic!!?? Obyś jej nie miał na sumieniu. A co jeśli wrzuca te zdjęcia do neta na jakieś wasze portale dla debilnych nastolatków. Ona nie zniesie tego i popełni samobójstwo. Boze mam nadziej ze ona kiedys zrobi to samo Tobie jak sie upijesz i akzdy zobaczy Twojego maleńkiego razem z Twoja twarz i wrzuci do neta.

Gość kasiak78
nie da rady, z cala pewnoscia ktorys pewnie jej wsadzil choc pare razy zeby sprawdzic

Gość też Di
Ale problem. Kiedyś na imprezce po paru już kieliszkach wyszliśmy z kumplami na ogród zapalić i rozmowa zeszłą na temat cipek naszych dziewczyn, która jaką ma, jak się goli itp. Tak się rozgorączkowaliśmy w tej dyskusji, że postanowiliśmy sprawdzić jak to faktycznie jest. Dziewczyny też były po alkoholu i nas opieprzyły tylko ale potem w trakcie wracaliśmy do pomysłu i... po jakimś czasie zgodziły się pokazać :) Co prawda światło trzeba było przyciemnić i tylko na chwilę ale wszystkie jednocześnie na trzy-cztery opuściły majtki i pokazały. Tak im to się spodobało, że za chwilę chwaliły się biustem i namawiały panów na pokaz ptaków :)

Gość karwann
Widzieli tylko od pasa w dół więc bez cycków:) I nikt jej nie pukał jestem o tym pewien. "Pancerna Kołdora" kto ci dał prawo wyzywać mnie? I co ty za głupoty piszesz że ktoś mialby się zabić;p

Gość koparek27
Na bank ktorys ja puknal. Jeden dymal a reszta patrzyla.

Gość sick1
cóż są różne dewiacje....

Gość pomarańczlala
A moim zdaniem to jest zupełnie spoko. I czego ma się laska wstydzić, czemu popełniać samobójstwo? Myślicie, że wszystkie są takimi pasztetami jak Wy? Ja lubię się erotyzować na różne sposoby przy kumplach mojego faceta. On jest dumny, a oni zazdrośni. Dzieci jesteście :)). 🖐️

Gość anonnimmuss
Świadomość że gdzieś po necie mogą krażyc foty mojej dziewczyny gdzie pokazuje swoją c***czke może być mega podniecająca wiem coś o tym:)))))))) Zazdroszcze farta;) Koledzy na pewno będą wpadać częsciej hehe

Gość P.Zboczysław
Ja też kiedyś zobiłem podobnie, ale w innych okolicznościach, bo na weselu. Było to w sali weselnej z pokojami na piętrach. O późnej godzinie moja kobietka, która zrobiła się na boginię poszła do naszego pokoju spać. Był prawie na początku korytarza. Po godzinie poszedłem, zobaczyłem że żonka tak jak rzuciła się na łóżko i tak zasnęła. Zdąrzyła się tylko rozebrać do bielizny. Wyglądała jak z rozkładówki. Postanowiłem jej pomóc rozebrać do naga. Nawet się piękna nie obudziła. Po czym wyszedłem zostawiając uchylone drzwi. Przez jakiś czas siedziałem na końcu korytarza w zaciemnionej wnęce z fotelami obserwując zaskoczonych gości wchodzących po schodach i wyłupiających oczy na moją dziewczynkę:) Panowie oczywiście zatrzymywali się na dłużej:)

Gość WerciaB
super :)

Gość vanrojpuj
ciekawe co by miała do powiedzenia na ten temat Dek@

Gość AG_feron
Super sprawa!! Ciekawe czy jakby się dowiedziała to miałaby focha czy może by ją to podnieciło:) Muszę swojej strzelić jakąś nagą fotę i wysłać komuś przypadkowemu:)

Gość qazqa
jestem zboczona? Podnieciłam się jak to czytałam....

Gość qazqa
mogłabym doopke pokazać

Gość zuchzuchwały
Troche szukałęm ale jest: Kandaulezizm osiąganie satysfakcji seksualnej z okazywania innym osobom obnażonej partnerki (rzadziej partnera). Może przybrać formę umożliwienia podglądania innym własnego aktu seksualnego lub robienia zdjęć podczas niego, z myślą o ich późniejszym pokazaniu innym osobom. Kandauleizm kryje w sobie pewne masochistyczne tendencje: on cierpi, widząc jak inni mężczyźni podniecają się na twój widok. Jednak to sprawia, że ma większa ochotę na seks. Dziewczyna będzie miała większe branie- same korzyści:) Nie marudźcie tak jak stare cepy.

Gość zuchzuchwały
Satysfakcja seksualna jest osiągana dzięki pokazywaniu własnej, obnażonej partnerki seksualnej innym mężczyznom. Kobieta może na takie zachowania przyzwalać, może to się odbywać bez jej wiedzy lub jest do tego zmuszana czyli to nic takiego dziwnego:) Pzdr

Gość GOłłĄB
Czyli to mam i nie mam sie czego wstydzić he? Mimo ze nie wie o tym ze ją pokazuje;p

Gość -backspace-
Fajny temacik . Odświeżam. Nikt inny nie pokazał swojej innym?Nie wierzę:) Ja wysłałem kumplom fotki mojej jak się rozciąga naguśka na sofie i jeździ palcem po myszce ale ona akurat o tym wiedziała bo była taka ekshibicjonistka trochę a mnie to jarało szkoda że już z nią nie jestem ale to nie przez tych kumpli żeby nie było że frajer;p

Gość Wyrywasz ją na...
Dobra, dobra, możesz sobie pomarzyć o takiej lasce małoletni onanisto 🖐️