Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olimpia S.

nie jest zakochany :(

Polecane posty

Gość Olimpia S.

Koleguje się, sypiam z facetem od kilku miesięcy. Dzisiaj na pytanie czy jest we mnie zakochany odpowiedział nie. Chce sie ze mną spotykać, mówi że dobrze mu w moim towarzystwie, jednak ja jestem załamana i nie wiem czy to w ogole ma sens??? Po co byc razem, spotykac sie jak on nie jest zakochany? Przez kilka miesiecy sie znamy i sie nie zakochał, to jak on traktuje nasze spotkania?? Nie wiem co robic, prosze o rady. Dodam, że nie jestem już dzieckiem i myslalam ze jest ze mną bo chce ze mną być, czyt. być w związku.

Gość szparek
To przykre, ale jesteś workiem na jego spermę.

Gość zanetkaa93
a TY GO KOCHASZ PEWNIE? ZNAM TO... PEWNIE CHŁOPAK NIE CHCE ŻADNEGO ZWIĄZKU I TYLE, DOBRZE MU TAK JAK JEST...WIEC ALBO CHCESZ Z NIM ŻYĆ W TAKIM UKŁADZIE..ALBO POPROSTU JESLI NIE DASZ RADY I STRASZNIE CIE TO BOLI TO MUSISZ TO ZAKONCZYC...DECYZJA NALEZY DO CIEBIE..NA SILE SIE W TOBIE NIE ZAKOCHA...ROZUMIEM DOSKONALE CO TERAZ CZUJESZ, PRZECHODZILAM TO SAMO...

Gość Olimpia S.
a jak to sie u ciebie zanetka skonczylo??

Gość ka.si.aaa
A może mu sie nawet wcale nie podobasz? Skoro sypia z Toba bez zakochania to i może Cie nie lubic i może mu sie nie podobasz, ale ma co pukać A jak wyglądaja wasze spotkania? Nie zorientowałas sie od poczatku ze chodzi tylko o seks a nie o związek?

Gość Olimpia S.
podbijam temat, jestem ciekawa waszych opiniii

Gość zanetkaa93
U mnie to się nie skończyło, trwa do tej pory niestety, nie umiem się z tego wycofać.. To jest jedyna okazja żeby z nim pobyć :( Wiem że głupio postępuje ale nie umiem inaczej zakochałam się... ALE MUSZĘ TO ZAKOŃCZYĆ Z CZASEM NA PEWNO MI SIĘ UDA. NIE MOGĘ ŻYĆ ZE ŚWIADOMOŚCIĄ ŻE NIE JESTEM JEDYNĄ Z KTÓRĄ JEST W TAKIM UKŁADZIE :(

Kochać, to jak wydaje się nie takie proste słowo, od tego wybuchały wojny a i nie jeden ześwirował przez to słowo... że w końcu skoczył. Wszyscy nie byli w twoim wieku. :) To znaczy że przed tobą duża szansa, by poznać prawdziwy sens i nadać właściwe znaczenie temu słowu, które jest obecnie brukane przez gówno wiedzące, napalone siksy. Bez obrazy, ale z tzipy idzie ci ogień a ty chcesz go ubrać w piękne słowa. :) Całe szczęście że ty masz jakieś emocjonalne rozterki, bo twoje rówieśnice już o to nie dbają a obciągają co popadnie o ile stoi. :O