Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiam się... ... up

co robi prawik, gdyby chciała go poderwać piękna, zgrabna i inteligen dziewczyna

Polecane posty

Mnie akurat żadna taka nigdy nie chciała podrywać (co najwyżej grubbaśne brzydule, dawały mi jakieś dziwbne znaki...), więc się tak zastanawiam :classic_cool: Co Wy wytedy robiliście - uciekacie, stoicie jak wryci i tylko przytakujecie? Piszcie jak macie oczywiście co pisać :) i pozdro

bo tak a co? :classic_cool:

Gość IMO12361
Nielogiczne - jakby byli podrywani przez piękne samice, to nie byliby prawikami...oczywiście piszę tu o tych niezaburzonych psychicznie. :classic_cool:

akurat jedno nie wyklucza drugiego.... a pozatym jakaś takiego prawika musi kiedyś poderwać :classic_cool:

Gość ucieka do domu
chowa się pod łóżko ze strachu i modli się, żeby go laska nie znalazła buhahahahahhah

acha :) i dużo razy tak MIAŁEŚ? :classic_cool:

Gość riczard fff
"a pozatym jakaś takiego prawika musi kiedyś poderwać " 123 albo i nie. ja juz mam 34 lata i jakoś żadna mnie do tej pory nie poderwała. to jest tylko gadanie "że każdy musi mieć jakąś i jakaś poderwie". mnie tam żadne nie podrywają i jest spokój. mniej problemów a to duża ulga. szczególnie dla takiego starego prawika jak ja. imo dobrze pisze, jakby jakaś tutaj podrywała któregokolwiek z nas, to już nie byliby prawikami. poza tym ja i tak się kobietom nie podobam.

ale trzeba być dobrej myśli.... niektórzty jednak wychodzą z prawictwa :classic_cool:

Gość riczard fff
tylko pytanie po co? skoro przez tyle lat jakoś bez baby sobie dawałem radę to i przez resztę życia dam sobie. a dziwki? teoretycznie mógłbym, ale po co? nie chce mi się. ja już jestem za stary aby zaczynać swoje przygody z kobietami.

Gość riczard fff
pamiętajcie! prawiczków z kafe żadna kobieta nie poderwie :D