Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca nie wiedząca

wieś, czemu tak znienawidzona??

Polecane posty

dlaczego wy tak naskakujecie na rolników?? nie wiem zazdrościcie?? wszędzie im wypominacie że biorą dopłaty unijne, niskie składki krus też skrytykowany, WYTŁUMACZCIE MI DLACZEGO???

Gość wredniucha05
bo: - dostali za komuny ziemię za darmo a teraz sprzedają za ciężkie pieniądze na działki - dostają pieniądze za to, żeby niczego nie uprawiać - cały czas pieprzą jak to ciężko pracują, a tak na prawdę piją w kucki piwo pod sklepem - o różnicy w wysokości opłat KRUS a ZUS nie wspomnę

a przyjedź ty choć na miesiąc tutaj na wieś to zaraz zmienisz zdanie??? jak to mają płacone żeby nic nie robić?? unia przyznaje dotacje własnie na uprawiane pole!!im wiecej uprawianego pola tym wieksze dotacje, im wiecej zwierząt tm większe dotracje, czyli jednak zazdrość wami kieruje.,

Gość lalalalalaaaaaaaa
wredniucha05 ->Byłaś,widziałaś,że tak gadasz? :O JA mam rodzinę na wsi i wiem jaktam zycie wyglada.napewno nie pija pod sklepem piwa tylko zapierdalaja w pocie czoła za psie pieniadze!

Gość wredniucha05
od razu widać, że nie masz najmniejszego pojęcia od unijnych dotacjach

Gość wredniucha05
Byłam, widziałam i też mam rodzinę na wsi - nie wypowiadam się o czymś, o czym nie mam pojęcia

no właśnie. rolnicy baaardzo cieżko pracują, tutaj nie ma że świeto, ze niedziela, robi sie na okragło, i jest tego skutek, pracują to maja, krus płacą sami, a nie pracodawcy!!!! czasem jest tak że wyciagnie sie dużo pieniedzy, a jest tak ze trzeba sie napradę zapozyczyć, bo np.rok nie obrodził i nie było sina, słomy, buraków a zwierzeta tzreba nakarmić, tzreba się zapozyczyc na duuuze sumy, ale penie lepiej od razu naskoczyć A JA RADZE PRZYJECHAĆ I ZOBACZYĆ

AKURAT MAM,bo jestem taka osobą co bierze dotacje unijne, rok w rok są kontrole, pomiary i jak by było cos nie tak w papierach nawet kilka arów to zaraz jest kara nałożona, wiec nie pieprz głupot bo to ty nie masz zielonego pojęcia, jak tak uważasz zew mają tak dobrze to dlaczego nie osiedlisz się na wsi??? (zazdrość)

Gość wredniucha05
osiedliłam się za granicą, a ludzi ze wsi zwyczajnie nie lubię

Gość Reijkhjavik
Acha to jeśli się kogoś "zwyczajnie nie lubi" to trzeba na niego z tego powodu mówić jak najgorsze rzeczy i go oczerniać tak ? Ciekawa filozofia wredniucho.

Gość wredniucha05
powody dla których ich nie lubię podałam we wpisie o 19:19, o ich mentalności, dwulicowości i hipokryzji nawet nie wspominam

Gość wredniucha05
a wicie dlaczego? bo kiedyś rolnik pomylił mnie ze świnią i zapiął mi tak,ze coś mi sie w środku przestawiło:-(

Gość wredniucha05
mało śmieszne - postaraj się bardziej

Gość nie widze .........
Ale nie wrzucajmy wszystkich rolników do jednego wora. Są tacy którzy biorą pieniądze z uni i albo je rozpierdalają albo budują domy choc pieniądze były przeznaczone na inne cele . A są tez tacy którzy za pieniadze z uni inwestują je tam gdzie powinny byc inwestowane czyli w gospodarstwo. Nie nam oceniać, bo ludzie są rózni

Gość wredniucha05
rolnik to nie człowiek,to bydle bez mózgu

Gość nie widze .........
werdniocha czy znasz kazdego rolnika z Polski ? nie kazdy jest mentalny i dwulicowy nie przesadzaj , oni to samo mogą powiedziec o nas ze miastuchy i robić sie ciezko nie chce , pamietaj tylko ze gdyby nie rolnik to chleba byś sobie sama nie zrobiła

Gość wredniucha05
znam wielu rolników,są brudni,smierdza i tylko sex im w głowie

Gość wredniucha05
""wredniucha05 rolnik to nie człowiek,to bydle bez mózgu"" to nie mój styl - kończę, każdy następny wpis nie będzie mój

Gość pewnie ci któryś nie zapłacił
jak mu swojej cipy z serem użyczyłaś

Gość wiśnieska
rozumiem wredniochę - same wsioki się wpisują

Gość wieśniaczka,,,,,,,,
fakt,nie można wszystkich wrzucać do jednego worka,ludzi bolą dotacje dla rolników a co z tym co dostają nie rolnicy?

Gość wredniucha05
do gazu

Gość a Tobie co dolega
nie zapominajcie,że wieś Was żywi

no właśnie o tym piszę, tyle nienawiści a tak naprawdę bez powodu, to jest bardzo przykre,

Gość wieśniaczka,,,,,,,,
ja kiedyś usłyszałam takie zdanie,że największa wiocha jest w mieście

wszędzie są ludzie i parapety jak to się mówi, ale żeby kogoś nienawidzić bo ciężko pracuje to jest wg mnie chore

Gość wieśniaczka,,,,,,,,
tak mówią ludzie ,którzy nie mają pojęcia o pracy na wsi

Gość juz zawsze taka bede
wredniucha BRAWO :D tez nie lubie ludzi ze wsi, sa nierozgarnieci, zawistni,specyficznie ubrani o zachowaniu a raczej jego braku juz nie wspomne :D

a w mieście to co?? same panie w żakiecikach a panowie w garniturkach?? hahaha to już lepsi ludzie mieszkający na wsi, mieszkam na wsi i tutaj jakoś wszyscy elegancko się ubierają jak trzeba.

Gość Równieź nie cierpie chłopków
Taki cham, jeden z drugim gówno by zjadł,żeby mieć chałupe piętrową, skóre, fure i wypasina komóre.Od państwa otrzymali ziemie za darmo,a teraz sprzedają obcokrajowcom.Nie płacą krus,ale forse z Unii ciagną. Inny gnyk znów posiada samo pole bez żadnych nakladów i też grubą kase otrzymuje.Chamów nie cierpie i tyle! Nawet od nich niczego nie kupuję na rynku bo zdzierają jak za zboże!