Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panienka_Z?!

Pomocy!!! Angielski

Polecane posty

Gość Panienka_Z?!

Jak to ujac lub poprwanie napisac cos w stylu ' i catch myself smiling ,while thinking of one person , lately way to often ' ?

Gość gnojek ale taki prawdziwy
co chcesz po polsku napisać babe ?

Gość arya stark 22
tak dla pewności- chcesz mniej- więcej napisać "przyłapuję się na uśmiechu, gdy myślę o pewnej osobie, ostatnio nawet zbyt często"? I catch myself on smiling, while I'm thinking about one person, lately even very often.

Gość Panienka_Z?!
Po polsku mniej wiecej - lapie sie na tym ze usmiecham sie myslac o (nim) lub o (pewnej osobie) ostatnio nawet za czesto xd '

Gość arya stark 22
no to dokładnie będzie Lately, even too often I catch myself smiling because of thinking about one person. możesz to "lately even too often" wywalić na koniec zdania, ale na początku dla mnie jest bardziej gramatycznie ;)

Gość awwa
polish english jak się patrzy :D

Gość ette
arya stark 22 rany boskie nie kalecz tak tego języka :( Po co dziewczynie odpowiadasz skoro nie znasz angielskiego, błąd na błędzie.

Gość Panienka_Z?!
Ette spokojnie :D Dziewczyna dobrze wie jak sie pisze, rzecz jasna z bledem nie przepisze.Sek w tym,ze tekst ma sie nadawac na status i juz nie wiem jak bedzie lepiej napisac ;/

Gość malokto
Dobrze napisałaś autorko. I catch myself smiling, while thinking of one particular person... lately way too often...

Gość Panienka_Z?!
Particular - to jest to ! :D a wiec bedzie ' i catch myself smiling, while thinking of particular person..Lalety even way too often ' moze byc? :p

Gość Panienka_Z?!
Of one particular* oczywiscie...

Gość Panienka_Z?!
Of one particular* oczywiscie...

Gość you are welcome
rany ale sie czepiacie, arya napisala poprawnie - pokazać mi ten bląd na błędzie proszę bo aż się przykro robi gdy taka typowo polsko - koltuńska postawa krytykująca wylazi na forum oby polowa polakow umiala angielski tak jak arya pewnie że while może tu byc