Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilian111

spływająca wydzielina do gardła

Polecane posty

Gość lilian111

od kilku dni męczy mnie spływająca wydzielina po tylnnej ścianie gardła. Nie jestem chora, nie mam kaszlu, ani nawet kataru! jak dmucham nos to nic! a czuje,ze mi jakby katar splywa po gardle, mam wrażanie,że przez to mam nieświeży oddech :( nie wiem co mam z tym zrobić, ostatnio miałam rtg zatok i było czyste, byłam u laryngologa i nic nie mówił a mnie to już zaczyna wkurzać i nie wiem co to jest i dlateczego... :(

Gość ćiemka
Ja mam dokaldnie to samo ,wcoraj byłam u laryngologa to patrzył na mnie jak na zjawisko czego ja chce od Niego :(

Gość lilian111
właśnie niestety jak ja byłam u laryngologa to nie miałam takich objawów.. poszłam z bólami głowy, okazało sie,ze to nie od zatok a teraz to ;/ wiec skad ta wydzielina jak nie od zatok? krzywa przegroda moze miec z tym cos wspólnego?

Gość l.,
Jest wiele przyczyn spływającej wydzieliny ale tylko jedna rada zmiana diety, oczyszczanie z toksyn.

Gość lilian111
Ale ja ostatnimi czasy mam naprawdę zdrową dietę...

Gość Gość

Tym inhalatorem możesz leczyć górne i dolne drogi oddechowe novamed.pl/novama-familino-pro-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja, co jest już maksymalnym rozwojem w branży. Nie ma już lepszych konstrukcji, krótko mówiąc. Praktycznie porównywalna jakość do najlepszych inhalatorów ultradźwiękowych, ale znacznie tańszy. Sprawdź sobie.