Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
titi

Akcja Gwiażdka 2012

Polecane posty

Witam was dziewczyny ! Ja tu generalnie przez przypadek, ale pomyślałam że być może warte spróbować. Jestem użytkownikiem portalu edziecko a konkretniej forum pomocne emamy. Jako, że idą święta co roku organizowana jest Akcja Gwiazdka do której przyjmowane są dzieci z biednych rodzin. Tutaj chciałam zauważyć że sytuacja rodziny zanim dziecko zostanie wpisane na listę jest wnikliwie sprawdzana pod wzgędem sytuacji finansowej i życiowej rodziny. Jak ? juz mówię wpisując a raczej zgłaszając dziecko do akcji rodzic lub osoba zgłaszająca musi przedstawić (zeskanować) wszystkie dokumenty dotyczące sytuacji życiowej :wszystkie kwity dot. zasiłku rodzinnego, mieszkaniowego z mopsu , decyzje muszą być aktualne, decyzje o rencie, alimentach itd. nie ma szans by na listę dostało się dziecko z rodziny która tego wsparcia nie potrzebuje. Dlaczego to pisze hmm ... Lista dzieci rośnie z dnia na dzień a liczba chętnych darczyńców chcąc nie chcąc się kurczy ... Może tutaj znajdzie się ktoś kto chciałby dzieciaczkowi przygotować własnoręcznie paczkę ???. Nie prosimy o pieniądze tylko o wsparcie dla biednych dzieciaków których sytuację życiową zawsze można potwierdzić w MOPSIE. Liczę na odzew z waszej strony. W razie zainteresowania proszę i wiadomość na trixii@gazeta.pl Z szacunku dla tego forum nie będę tu wklejać linka do akcji która jest organzowana przez użytkowników innego forum. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować