Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka12

Mąż...

Polecane posty

Gość Julka12

Po 2 latach małżeństwa mamy pierwsze ciche dni. Poszło o to że jego była w padła do niego na kawę. Ja zrobiłam mu awanturę. Już nie czuje gniewu, ale nie wiem czy mam go przeprosić czy też zaczekać aż on mnie przeprosi.

Gość abe44
a czemu uważasz, że masz go przepraszać??

Gość Julka12
Nie wiem.

Gość Julka12
Do nas do domu.

Gość dodam jeszcze
A czemu mu zrobilas awanture?

Gość Julka12
Bo ona Go podrywała.

Gość ka.si.aaa
u was w waszym domu go podrywała? Powinnas przeprosić, ciesz sie ze do domu ja zaprosił a nie gdzies na kawke..

Przecież miałaś wszystko na oku, to co cię trapi? Moja bratowa paranoiczną zazdrością wykończyła psychicznie mojego brata, został wrak człowieka kompletnie bezwolny. :(

Gość dodam jeszcze
Ale to ona go podrywala, wiec czemu nie zrobilas awantury jej?

Przede wszystkim spokojnie. Zamiast się wydzierać, trzeba spokojnie powiedzieć, że widzisz/czujesz(jako kobieta) że ona go kokietuje i jesteś tym zaniepokojona i się zwyczajnie boisz. Nie wyżywaj się na mężu za to, że jakaś lafirynda nie umie powstrzymać 4liter bo to przynosi odwrotny skute. Zasada numer jeden: Facet lubi spokój.

Gość Julka12
Nie było mnie w domu.

Gość ka.si.aaa
to skad wiesz ze go podrywała?

Gość Julka12
Brat męża był w domu, a mam z nim dobre kontakty i mi powiedział.

Gość jaja jakby moj maz
zaprosil do domu swoja byla to by oboje fruwali, jestem 17 lat mezatka i takich numerow sie nie robi, ciekawe co by zrobil jakbys ty zapraszala swoich bylych? milo by mu bylo? Ale numer i ty go chcesz jeszcze przepraszac, za co? ze ci jawnie rogi przyprawia? Randkowanie z bylymi to zdrada, to kuszenie losu, chwila moment i wspomnienia odzyja, to co zle odejdzie w dal i zacznie sie romans. Twoj maz to bezczelny cham, ktory nie liczy sie z twoimi uczuciami. I ty go chcesz jeszcze przepraszac, jak mu nie pokazesz od poczatku, ze takie numery ale nie z toba, to potem bedziesz mu latac i jeszcze kondomy kupowac, a kochance obiad gotowac. Stara juz jestem i nie jedno widzialam ty mloda naiwna i zakochana, mezow trzeba trzymac krotko i dac im zajecie, cel, jak sie nudza to glupoty im w glowie. A szczunku do ciebie musisz go na uczyc od poczatku, ja tego nie zrobisz to kochankom bedziesz buty czyscic...

Gość ewelcia7676
pod żadnym pozorem nie mozesz sie odezwac pierwsza. jakym zobaczyla u nas w domu mojego faceta z fego byla to bym ich tam pozabijała !!!!!

Gość dodam jeszcze
A co maz na to podrywanie?