Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkm susk jzgh

napisać jako pierwsza? desperackie?

Polecane posty

Gość dkm susk jzgh

spodobał mi się na fb pewien chłopak. kumpela, która ma go w znajomych namawia mnie bym do niego napisała.. podobno jest w porządku. mam prawie 20 lat, on o rok młodszy. nigdy nie robiłam czegoś takiego, wydaje mi się to troszke desperackie. ale nie będzie w sumie innego sposobu na poznanie go.. napisać?

Gość ruif
A nie lepiej zapoznać się przez wspólnych znajomych?

Gość hjvm
Jeśli nie znacie się w ogóle to odradzam pisania bez żadnego punktu zaczepienia. Większość facetów nie lubi gdy dziewczyna przejmuje inicjatywę. A koleżanka może różne rzeczy ci wciskać bo nie jest w twojej skórze

Gość dkm susk jzgh
racja. po prostu go zaczepiłam :p

Gość sffs
Co w tym złego, żeby napisać? Laski to mają zawsze z tym problemy i potem jęczą, że nie mogą nikogo fajnego poznać. A wystarczy odrobina własnej inicjatywy czasem. Ale księżniczkom korona by z głowy spadła.

Gość Papcio Chmiel
Parę lat temu w wiadomościach odebranych na naszej klasie znalazłem wiadomość od dziewczyny. Że za mną szaleje i czy moglibyśmy się poznać. Obejrzałem zdjęcia - niczego sobie babeczka, co od razu wydało mi się podejrzane bo takie nigdy za mną nie szaleją, zawsze tylko jakieś pryszczate, przygłupie kaszaloty. Olałem i dobrze zrobiłem. Później okazało się, że to koledzy z pracy chcieli mi zrobić kawał.

Gość ruif
Papcio Chmiel głupi nie jest...