Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana mieszkaniem...

henpol strumykowa odradzam

Polecane posty

Gość rozczarowana mieszkaniem...

mam mieszkanie na nowo zbudowanym osiedlu, jestem strasznie niezadowolona. teoretycznie ladne wszystko, nowe itp. osiedle strzezone, ale nie mozna wejsc na wlasne osiedle po 22 albo po 23, nie ma klamki na bramce, ochroniarz nie otwiera, jest gburowaty, czesto czuc od niego alkohol, nie ma dzwonka, domofon nie dziala, pisze o tym, bo moze ktos sie waha czy kupic tu mieszkanie, to odradzam, z wydaniem kluczy i pilotow czekaja do ostatniej chwili, w zasadzie ciezko mieszkac, daleko do przystanku, schowek (za dodatkowa oplata) wyglada jak boks w szatni w szkole.

Gość laji80.
A jaki deweloper? Ja kupuje w jw construction, poprzednie mieszkanie i obecne, jestem bardzo zadowolona,na tarchominie (nowodworach) dużo sie jwc buduje, znany, solidny, moglas u tego kupic a nie u nieznanego.

Gość kartinka
hahaha ja jw jest solidny to jutro bedzie konie swiata. Jw buduje badziewne mieszkania w badziewnych lokalizacjach

Gość kartinka
I to nie regula zeby kupowac u znanego, ja kupilam u nieznanego i jestem mega zadowolona. Facet ktory odbieral mieszkanie powiedzial ze jeszcze nie spotkal tak dobrego mieszkania (w sensie 1 czy dwie usterki).

Gość gość
Deweloper maxinvest, szkoda, że tego tematu nie było rok wcześniej (po wpisaniu frazy w google nie pokazywało , temat świetnie spozycjonowany i miejmy nadzieję nikt się już nie nabierze ) , gdyby przyszli nabywcy mieszkań mięli dostęp do forum osiedlowego wiedzieliby jakie problemy można mieć na osiedlu. Gorzej niż w komedii Alternatywy 4. Sprawy dojścia do ulicy Starostrumykowej i ludzkiej zawiści komentować już nie będę, jednak przekleję z forum osiedlowego fragment o śmietniku, który widzę miał pewnie w temacie zostać poruszony. "nasz śmietnik jest umieszczony w miejscu idiotycznym i z fatalnym dostępem (brak wejścia po naszej stronie osiedla, brak chodniczka do niego - mieszkańcy bloku c muszą nadłożyć drogi albo przeskoczyć przez trawnik, co w śniegu albo kiedy drzewa wyrosną będzie trudne), a za wrzucanie do śmietnika przed budynkiem 40f są awantury " to chyba mówi samo za siebie... Mam nadzieję, że autor się nie obrazi, chcę uchronić kolejnych kupujących. bo naprawdę to co się dzieje na tym osiedlu, myślę aby to podać do telewizji, prasy albo zgłosić do rzecznika praw konsumenta, wpis nr 2 chciałam w jw. ale mieli już wszystko sprzedane, dlatego został maxinvest/henpol