Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantas_magorie

brak okresu przy tabletkach Yaz

Polecane posty

Gość fantas_magorie

Hey dziewczyny, proszę o pomoc. Od roku biorę tabletki Yaz. Jakieś 3 miesiące temu zapomnialam wziąć tabletki i zauważyłam to dopiero następnego dnia, ale postąpiłam zgodnie z instrukcją i dodatkowo unikałam "niebezpiecznych" sytuacji. Przy tym opakowaniu musiałam pominąć tabletki placebo, więc okres nie wystąpił. Przy następnym opakowaniu miałam normalne krwawienie. No i problemy zaczeły się już przy następnym opakowaniu. 1 dzień przed tabletkami placebo(dnia 28.10) dostałam brązowawe plamienie, które trwało 3 dni. Ale normalny okres się nie pojawił:( Czy możliwe aby to plamienie było zamiast okresu? Kończe teraz kolejne opakowanie i czuję się dziwnie. Boli mnie podbrzusze, mam obrzmiałe i wrażliwsze piersi, moje sutki zmieniły zabarwienie. Do zapłodnienia mogło dojść jedynie w dniach 25.10 albo 10.11 (tylko w te dni z narzeczonym pozwoliliśmy sobie na więcej) Czy możliwe abym była w ciąży? Dodam, że zrobiłam 2 testy ciążowe i wyszły negatywne. Możliwe aby jeszcze nie wykryły ciąży?

Gość troublesoon
mogło to byc zamiast okresu :) i na to wyglada

Moje krwawienie prawie zawsze ma postać skąpych plamień. Ostatnio nie zużyłam nawet jednej wkładki, a kilka niewielkich plamek zauważyłam jedynia na papierze toaletowym.