Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grfDrjkfnvks

Przeginają z reklamami!

Polecane posty

Gość grfDrjkfnvks

Kto się ze mną zgodzi?

Gość Jaaaateżżżżżż
i to wszędzie nie tylko na kafe. Telewizję chyba wyrzucę, będze naprawdę spokój. Gdziekolwiek o którejkolwiek porze człowiek włącza to gadające pudło, to musi mieć naprawdę szczęście jak mu się uda cięgiem z 5 minut programu obejrzeć. Wszechobecna reklama w naszym życiu to próba narzucenia nam sztucznego boga

Gość floraifauna
Ja się zgodzę z tobą. Czegoś podobnego świat nie widział, nie? I to tyle bo mam tu wielu wrogów i musze już iść nawet i z tego wątku. Niestety :( Widocznie na to zasłuzyłam sobie :( ale może sobie pójdę - postaram się ich wyrzucić.Jedyna nadzieja. 🌼

Gość floraifauna
może sobie PÓJDĄ - oni - ci moi wrogowie... oby!!!! A jeśli nie to ja idę bo co robić - ktoś musi być mądrzejszy i tyle:( floraifauna.

Gość grfDrjkfnvks
Ok zainstalowałam teraz przetestuję i niech to nie działa jak mówisz to....

Gość grfDrjkfnvks
No popatrz! Działa!:D

Gość grfDrjkfnvks
Nie mam reklam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gtyjuikukk
Ja sprzedałem właśnie parę dni temu telewizor bo miałem dość tego pierdolonego pudła. Obojętnie o której porze włączyłem telewizor to obojętnie jaki kanał same kurwa reklamy, krew mnie zalewała a miałem do tego Cyfrowy Polsat. Same kurwa reklamy a jak już program jakiś dali czy tam serial albo film to 5 min po zaczęciu znowu 10 min reklam. Wkurwiłem się i sprzedałem telewizor a z Cyfrowym Polsatem rozwiązałem umowę i już nie chcę mieć telewizji bo nie mam zamiaru oglądać wiecznie reklam.

Gość grfDrjkfnvks
ale ta przeglądarka działa wolno! To przez ten dodatek tak zwalnia?

Gość popieram mocno
decyzje o pozbyciu się tv. nie tylko z powodu reklam. Te programy serwowane dla zmiękczania mózgów... nie ma nic słownie nic wartościowego. Lepiej posłuchać radia. Tam jeszcze można coś znaleźć dla siebie. Narodzie, wyciszmy się trochę, a będzie z nami o wiele lepiej

Gość mentaI cut
u mnie w domu obowiązkowo nie będzie telewizora

Gość ojojku
to poprosze o rade jak rozwiazac umowe z cyfrowym polsatem - bo odemnie chca 1500 zł za rozwiazanie.

Gość trudno, umowę
masz na rok albo dwa. Musisz odczekać i nie podpisywać nowej albo spróbuj się dogadać i sporządzić aneks