Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rytsdgugjgjss

Golicie swoje nogi całe czy tylko do kolan?

Polecane posty

Gość Rytsdgugjgjss

Jak to z wami jest?

Gość nnhytr
do kolan szczególnie w zime

Gość Rytsdgugjgjss
I nie krępujesz się włosków na udach? Na nogi ogolone do kolan zakładasz pończochy?

Gość ugulubembe
w okresie jesienno - zimowym nie golę wcale. na wf chodzę w długich getrach ;p

Gość Rytsdgugjgjss
ugulubembe, a jakbyś miała chłopaka? A co z goleniem pach i bikini?

całe:) po co zostawiać na udach? dziwnie i sztucznie bym się czuła. zakłamana :-P

Gość Rytsdgugjgjss
Nie każda kobieta ma włoski na udach, które wymagają golenie. Czasem to tylko delikatny meszek

Gość ugulubembe
Pachy to jak idę do lekarza, a bikini to wcale :P nie mam chłopaka i nie będę miała, więc nie muszę się golić. Wszystko jest pod ubraniem :P

Gość ugulubembe
W lecie golę pachy i całe nogi, no wiadomo :D ale w zimie nie ma takiej potrzeby :P

Gość Rytsdgugjgjss
Skąd wiesz, że nie będziesz miała chłopaka?

Gość Rytsdgugjgjss
A są faceci co lubią włosy pod pachami i w okolicach bikini

Gość ugulubembe
Bo wiem :P bo nigdy nie miałam szczęścia do ludzi, bo jestem dziwna, bo nie mam biustu i jestem za niska i w ogóle niczym nie przyciągam do siebie ludzi :P no i rozczarowałam się na wszystkich swoich dotychczasowych znajomych. Oj dużo by opowiadać :D

Gość Rytsdgugjgjss
Niskie, drobne dziewczyny z małym biustem mogą być dziewczęce i urocze. Nie poddawaj się. Zamiast w lecie pisz latem, a zamiast w zimie pisz zimą i będzie dobrze :P

Gość migala
Tylko do kolan, zawsze, nawet latem.

pisała tu kiedyś taka jedna co też chłopaka nie miała... nóg nie goliła i kroku pewnego dnia wybrała się z kumplem na kawę, która zamieniła sie w wino...:classic_cool: ...zabrakło czasu aby doprowadzić się do normalności. na szczęście to był desperat, albo wino było zbyt mocne lamentom nie było końca

Gość spiralka-to-ja
ugulubembe przytulam i mam dla Ciebie różę czerwoną , czerwoną jak kwiat róży

Gość ela lela
wcale

Gość ugulubembe
Jest różnica pomiędzy małym biustem a biuścikiem mikroskopijnym. W sytuacjach łóżkowych generuje to olbrzymie poczucie wstydu i zażenowania i tylko myślisz o tym, czym się zakryć. Klata na miarę 12latki nie jest pociągająca dla faceta. No ale to już inny temat. Co do golenia, jestem brunetką, a to włosie jest ciemne, twarde i sztywne. Szybko odrasta, jak muszę golić codziennie to mam podrażnioną skórę, nie jest to przyjemne. :P

Gość ugulubembe
Thanks Spiralko! Lubię róże, ususzę sobie :D

Gość Rytsdgugjgjss
Jak masz fajny charakter i sympatyczną buzię to mały biust nie będzie przeszkodą migala, masz u mnie plusa

Gość hermenegilda ...
Tylko do kolan ... a i to tylko raz na miesiac/dwa Uzywam elektrycznego depilatora i mam tak delikatne owlosienie ze czesciej nie trzeba bo NIC nie widac :) Pod pachami tez gole tylko raz na tydzien w lecie i raz na miesiac w zimie.... mam tam doslownie cztery wloski na krzyz :D Bikini podcinam na kilka milimetrow raz na miesiac :)

Gość ugulubembe
Wiesz - ja jednak jestem zdania, że sympatyczna twarz owszem może być pomocna przy zawieraniu przyjaźni. Ale mężczyznę pociąga kobiece ciało, kształty, nagość itp. Dlatego ja mogę być ładna w sensie estetycznym, ale nie seksualnym. Ale to nie koniec świata :P Jeżeli golenie to dość długa mordęga, to nic dziwnego, że robię to tylko wtedy, gdy jest ciepło na dworze :D

Gość spiralka-to-ja
właśnie facjata jest ważniejsza od wielkości zarostu na tzytzkach i na vaginie a gdy poznasz tego swojego to zrozumiesz co to znaczy

Gość migala
Plusa? Za co? :)

Gość ugulubembe
A co do facjaty, to mój ex uświadomił mnie, że mam za duży nos. Wcześniej tego nie dostrzegałam, bo jestem przyzwyczajona do swego odbicia w lustrze. A przez niego faktycznie zaczęłam się lepiej przyglądać i rzeczywiście jest za duży i trochę krzywy, bo mam krzywą przegrodę. No ale trudno. Ja tam nie będę się poddawać krojeniu na chirurgii plastycznej tylko po to, żeby jakiegoś głupka zadowolić. :D

Gość ugulubembe
migala, pewnikiem za poprawność gramatyczną ;)

Gość migala
A to jakaś wielka filozofia pisać poprawnie? Nie wiedziałam :)

Gość spiralka-to-ja
dziewczyny, trochę samokrytyki, przecież wszystko mamy krzywe, nogi i tzytzki i vaginy ale czy musimy pokazywać facetom, że jesteśmy nagie i bez naturalnego owłosienia? niech nas zobaczą w naturalnych kłaczkach pod prysznicem , pokażmy jak jobieta wygląda prawdziwie i naturalnie i niech kombinują jak poderwać 'lasencje'

Gość ugulubembe
Po ślubie taki facet się rozczaruje, jak kobieta przestanie się starać, albo zwyczajnie zapomni się ogolić, albo będzie się źle czuła itp. Nie wiedziałem, że masz żonko tyle włosów! :D

Gość kokokokokokoko1111122222468uyg
cale nogi, pachy -codziennie,a cipuche razw tygodniu