Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AjajajJ

Zazdrość mojego faceta mnie wykańcza

Polecane posty

Gość AjajajJ

Witam. Macie tez takich zazdrosnych facetow ze wam przegladaja komórki, kompa, wkurzaja sie jak ktos wam doda kom na facebooku w sensie ze jakis inny facet ? Mnie to juz wkurzac zaczyna i dusic. Kocham swojego faceta a on widac jak mi ufa:-(

Gość pluto20
faceci tacy sa jak sie zakochaja -.- to znak ze cie kocha :)

Gość pluto20
ale nie caly czas .. najlepiej byc singlem zreszta :P

Gość AjajajJ
Za późno by byc singielka bo jestem zakochana już od 5 lat

Gość AjajajJ
Wiem ze mnie kocha ale widac ze nie ufa:-/ a milosc i zaufanie powinny isc w parze

Gość .TTTT
pewnie Cię zdradza :)

Gość pluto20
zapamietaj ze kazdy facet liczy na swoja korzysz , zawsze jak zazdrosci czegosc to sie czegos boi , twoj chlopak nie jest pewny siebie . Sa faceci ufni i sa niestety nieufni . Faceci maja to poprostu w genach , manipulacje , wykorzystywanie innych , cwaniaczenie , stawianie sie w centrum uwagi . Kazdy facet chce zyc jak najlepiej , niektorzy potrafia isc po trupach.. przykra prawda zjadajac innych po drodze i traktujac ich z gory. Faceci zazdroszcza nawet wiecej niz kobiety sobie :P Caly czas boja sie utraty swojej sily . Dla faceta obizenie przy kolegach to najgorsze co sie moze wydarzyc :P

Gość AjajajJ
Dzięki-pluto20:-) dziwne troche bo moj facet ogólnie mi sie wydawalo ze jest pewny siebie, zawsze wesoły, dusza towarzystwa, śmiały itd.

Ja mialem dziewczyne ktora tak robila i w ogole mi to nie przeskadzalo. Bardzo mi sie podobalo ze jest tak bardzo o mnie zazdrosna:)