Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuhuihiohu

Te kurwy z ogolnej pisza ze przecietny polak mieszka w domu 300 metrow 2

Polecane posty

Gość fghjkloiplkP
BLE BLE nie przesadzaj ,to za granicę jedźcie zarobić a nie biadolicie że mieszkacie na 33 m ,nie do pomyślenia :(

Gość niewyobrażamsobie
mieszkania na 33 m nawet sam ,mam 50 metrowe mieszkanie a i tak brakuje przestrzeni.

fghjkloiplkP - juz lece do angoli albo gdzies tam hehe :D ale bywa gorzej moi somsiedzi maja 2 curki w takim samym metrazu i psa ;)

Gość nieudacznik życiowy jesteś ble
ble ja sama mieszkam w nowym bloku na 60 m i nie wyobrażam sobie na mniej,rodzice wzieli kredyt na siebie.Ja pracuję i zarabiam 1950 zł z tego 1100 kredyt +300 czynsz zostaje mi 450 zł i jakoś żyje .

spokojnie starcza mi na jedzenie dla siebie .Rodzice dorzucają co miesiąc 200 zł ,wrzucam do skarbonki .Jak mi zabraknie kasy to wyciągam (lekarz,choroba itp)a tam staram się sama.

zamiast żreć na mieście,kupować 1234 kosmetyk ,szminkę czy szmatę wolę żyć na strzeżonym pięknym osiedlu z tarasem .Kiedyś mieszkanie spłacę.

Gość matko dwie corki i pies
..........dobrze że nie jeszcze 2 ch braci :D spanie chyba piętrowe ?

Gość nie żartuj sobie ble
Nie wyobrażam sobie mieszkać z siostrą np w jednym pokoju ,mam swój .Mamy 82 m ,dało się zrobić nam osobne pokoje a i tak wchodzimy na siebie.

Gość szkrabikulk
My zaadaptowaliśmy strych 70 m ,remont nas wyniósł 90 tys na razie ,za to nie płacimy ani zł czynszu tylko media ,

Gość mymymy
92 m 2 osoby i jest dobrze ,choć balkonu brak .Stara kamienica ale mieszkanie super,wszystko przebudowaliśmy .Mamy nawet kominek ;)

Gość jezuuuuuuuuu
jak żyć na 33 m w 4 ry osoby ,pogieło was ?:(

Gość tosiępytam
tu nie chodzi ,bogaty nie bogaty niezaradny i tyle.

Gość z banku.......
w razie kłopotów ogłoście upadłość ,zostanie wam przynajmniej na jakieś lokum choćby 33 metry ,zawsze wyjście jest nie panikować :)

Gość malinkaczerwononiebieska
ja chyba ogłoszę upadłość :(niech zabierają dom i samochody ,kupię sobie mieszkanie 50 m i starczy:)

Gość malinkaczerwononiebieska
i niech sami się martwią o sprzedaż :-p

Gość 6y4y667
nieudacznik życiowy jesteś ble - starcza Ci, bo jesteś jeszcze szczylem, nie masz wydatków związanych z np. dziećmi. Zresztą to mieszkanie to nie Twoja zasługa, bez pomocy rodziców nie dałabyś rady. A jeżdżenie za granice dla zarobku? No rzeczywiście, świetny to pomysł jechać podcierać dupy angolom, a potem zgrywać w Polsce wielkie panisko.

Gość 6y4y667
nieudacznik życiowy jesteś ble - starcza Ci, bo jesteś jeszcze szczylem, nie masz wydatków związanych z np. dziećmi. Zresztą to mieszkanie to nie Twoja zasługa, bez pomocy rodziców nie dałabyś rady. A jeżdżenie za granice dla zarobku? No rzeczywiście, świetny to pomysł jechać podcierać dupy angolom, a potem zgrywać w Polsce wielkie panisko.