Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matolaki123

Podoba mi się fryzjerka.

Polecane posty

Siemanko mam 18 lat ona może ma z 21 / 20 chciałbym was się zapytać czy szło by jakoś spróbować ??? Jeśli tak to proszę o mądre odpowiedzi ^^ Z góry dziękuję wszystkim ogarniętym osobą ; D .

Gość Arbiterelegantiarum
Owszem.Wszystko zależy od podejścia do kobiety.Najlepiej byłoby ją subtelnie poderwać nawiązując do jej pasji i zainteresowań. Wpadnij któregoś dnia niepostrzeżenie do salonu w którym pracuję z kwiatami.Ukłoń się ładnie i zapowiedz,że jeśli pierdolnie Ci piękne fale Dunaju na głowie to dobrze zapłacisz a na dodatek zaprosisz ją na dobrą kawę.I zawsze pamiętaj by użyc dobrych perfum i patrzeć głęboko w oczy.:classic_cool:

Gość Looxuury of Dirty
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

@Arbiterelegantiarum Dzięki wielkie za mądrą odpowiedź widzę że w końcu gimbuzeria poszła spać ;/ bo teraz całe te forum podbiła gimbaza. Ale wielkie dzięki z normalną i spoko odpowiedź ;D myślę że jakoś się będę mógł odwdzięczyć xD .

Gość coooolboox
To musisz się zorientować co i jak.Rozumiesz?Musisz tak kombinować żeby wiedzieć gdzie mieszka,pracuje czy się uczy.Gdzie bywa...żeby na nią kiedyś zgrabnie "wpaść"przypadkiem....zagadaj.Rzuć coś miłego.Np "Czy my się już kiedyś nie widzieliśmy?Bżeby o jak nie to chyba mimo woli za Tobą chodzę"...od słowa do słowa..zaproś ją gdzieś.Zbierz kasę w razie czego się lepiej zaprezentować.Nie to że chodzi o pieniądze ale będzie Ci łatwiej gdzieś ją zaprosić.A jak będzie mówić coś o sobie to pamiętaj.Słuchaj Jej uważnie i mów że lubisz kiedy Ci opowiada to i tamto.Że przyjemnie Ci jest słuchać.:classic_cool:To tyle na początek.

Gość kot bez butów
pamiętaj o dużym seledynowym grzebieniu w tylnej kieszeni spodni wytrenuj przed lustrem słynny gest zaczesu na bok zabłyśnij wiedzą, rzuć: "Przyszedłem podciąć końcówki włosów, albowiem na skutek nierozważnych długotrwałych zabiegów ondulacyjnych nieodwracalnie naruszyłem strukturę włosa" niech wie, że macie wspólną pasję

Gość coooolboox
:D:D:D:D he he też może być.

Gość Zdrajcy głosujący na PO
matolaki123 Siemanko mam 18 lat ona może ma z 21 / 20 chciałbym was się zapytać czy szło by jakoś spróbować ??? Jeśli tak to proszę o mądre odpowiedzi ^^ Z góry dziękuję wszystkim ogarniętym osobą ; D Taki prostak jak ty, nie znający podstaw jężyka polskiego ma duże szanse u fryzjerki po zawodówce :D

Gość Zdrajcy głosujący na PO
dobra sorka nie umiem też polskiego i wale w gacie po kontach jeztem toche dziwny i wierz torche pjany jesdem xd