Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka prawda!!?

Ludzie, którzy wzieli kredyt na mieszkanie/dom PRZEGRALI ŻYCIE

Polecane posty

Gość Taka prawda!!?

i nie powiecie mi, ze jest inaczej... Ktos kto zakłada sobie łancuch na szyi na najblizsze 15-30 lat musi być debilem i zjebem, spłaci kredyt na starosc i co to za zycie? Dopiero jak spłacicie bedzie to wasze, teraz to własnosc banku. To musi być jakiś horror, cale zycie mieszkac w jednym miejscu !! To chore i nienaturalne, człowiek powinien czesto zmieniac miejsce pobytu taka jest nasza natura : poznawac swiat a nie kisić sie reszte zycia w jednym miejscu, najczesciej gownianym mieszkaniu na gownianym 'osiedlu' ,jak bydło w klatce...lub domku w ktorym nie ma zadnej prywatnosci bo domy stoją jeden przy drugim, nie mozna wyjsc nago do ogrodka bo tam...pojebani sąsiedzi ktorzy postraszą cie krzyzem w najlepszym przypadku- Jesli mieszkac to tylko w bardzo duzym domu, nie obok innych, najlepiej wsrod drzew , tak jest naturalnie. Przykro mi, ale jestescie nieudacznikami. Nie potrafiliscie zarobic na mieszkanie, nie macie pomyslow kreatywnosci pracowitosci wiec splacajcie te kredyciki :D

Gość jezuuuuuuuuu
możesz tępoto sprzedać w każdej chwili mieszkanie,dom z hipoteką i kupić co roku inne gdzie indziej a daLEJ spłacasz ten sam kredyt

Gość jdadanpwgap
oni nie mają wyboru, bez kredytu by mieszkali w wynajmowanych do usranej smierci, żal mi kredytobiorcow ale w sumie gowno mnie interesują, nie ja przeciez to spłacam :D:D

Gość tojeszczenic
myśmy się wpakowali w piękne TBS kaucja partycypacyjna 29 tys 48 m ,czynsz zaczął się od 600 a teraz 970 za 2 osoby,chcemy się wyprowadzić ,kaucję mieli oddać w całości ale dostaniemy tylko........20 proc :(

Gość a ja mieszka na 400 metrach
w dzikiej głuszy,lesie .mamy kredyt ale za to co rano ,sarenki ,grzybki jagody no i ciszaaaaaaaaaa:)do marketu 10min samochodem

Gość z banku.......
poczekajcie jak przyjdzie krach ,to stracicie domy i wszystko ,ja tylko ostrzegam .Pracuję w banku i 40 proc kredytobiorców nie spłaca kredytów .

Gość z banku.......
jedyne wyjście to ogłodić upadłość i zabiorą wam wszystko co może się nadawać na licytację ,resztę zostawią ale do końca życia ZERO kredytu czy pożyczki ,nie jest tak źle ;)

Gość z banku.......
teraz bank ma do sprzedania 47 domów 165 mieszkań i 698 samochodów.

Gość awxwwww
hahaha autor ma racje

Gość do tej z banku
Z banku powaznie te domy,mieszkania sa juz zajete ? do sprzedazy

Gość kupiliśmy niewielki dom
za niewielkie pieniądze, koleżanki dziwiły się po co kupujemy stary dom, zawsze trzeba coś w nim remontować. Usiłowały nam wmówić, że lepszy byłby kredyt i budowa, one tak zrobiły. Po 8 latach sytuacja wygląda tak - naszego zakładu pracy już nie ma, jedna z nich sprzedała dom w stanie surowym, nadal mieszkają u teściów, druga dokończyła budowę, ale dom jest do sprzedania, kredyt spłacają[jej mąż wyjechał do pracy za granicę]. Nasz dom jest już po remoncie, budynek gospodarczy przerobiony na mieszkania do wynajęcia, mąż założył warsztat na naszej posesji. Kokosów nie mamy, ale żyje nam się spokojnie, bez większych obaw o przyszłość.