Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dankood

Dawno nie widziałam żadnej cięzarnej na ulicy

Polecane posty

Gość dankood

jeszcze miesiac temu pełno ich latało i brzuszyska pokazywaly a teraz pusto:) fajnie bo ich nie lubie

Gość tosiępytam
będzie wysyp na wiosnę ;)

Gość dankood
fakt, zima to bedą sie ruchac stosunkiem przerywanym...jak to Polki :O

Gość Iklkjaaaaa
A nie przeszło Ci przez tą pustą główkę, że Ty też kiedyś byłaś w brzuchu? Nie wiem co Ty chcesz od ciężarnych, przecież to normalne, że ludzie zakładają rodziny. Zresztą ciąża jest jednym z piękniejszych etapów w życiu kobiety. Pewnie jesteś jakąś głupią siksą, która nie zamierza zajść w ciążę, bo to jej "zrujnuje figurę", albo z którą nikt nie chce mieć dzieci ;) :D

Gość Iklkjaaaaa
A nie przeszło Ci przez tą pustą główkę, że Ty też kiedyś byłaś w brzuchu? Nie wiem co Ty chcesz od ciężarnych, przecież to normalne, że ludzie zakładają rodziny. Zresztą ciąża jest jednym z piękniejszych etapów w życiu kobiety. Pewnie jesteś jakąś głupią siksą, która nie zamierza zajść w ciążę, bo to jej "zrujnuje figurę", albo z którą nikt nie chce mieć dzieci ;) :D

Gość MarekSmm
"dankood fakt, zima to bedą sie ruchac stosunkiem przerywanym...jak to Polki " Nie słyszałaś nigdy o czymś takim jak CIĄŻA PLANOWANA ??? Myślisz, że wszystkie ciąże są z wpadek? No może w środkowisku w którym się obracasz tak jest, ale bardzo wiele ciąz jest planowanych i wyczekanych.

Gość MarekSmm
"dankood fakt, zima to bedą sie ruchac stosunkiem przerywanym...jak to Polki " Nie słyszałaś nigdy o czymś takim jak CIĄŻA PLANOWANA ??? Myślisz, że wszystkie ciąże są z wpadek? No może w środkowisku w którym się obracasz tak jest, ale bardzo wiele ciąz jest planowanych i wyczekanych.

Gość dankood
Moi rodzice mieli stosunek przerywany i doleciało tylko pół plemnika, dlatego ja mam tylko pół mózgu.

Gość dankood
Moi rodzice mieli stosunek przerywany i doleciało tylko pół plemnika, dlatego ja mam tylko pół mózgu.

Gość dankood
Nie wiedziałam, że są też planowane ciąże, więc bardzo przepraszam za moją wypowiedź :(

Gość dankood
Nie wiedziałam, że są też planowane ciąże, więc bardzo przepraszam za moją wypowiedź :(

Gość dankood
pizdo nie nazywaj mnie sikską, bo będzie z liścia :P

Gość dankood
A ja tak strasznie chciałabym jakąś zobaczyć żeby sie poradzić, jak to się robi, żeby być w ciąży. Wydaje mi się, że robię coś źle. Sikam pod wiatr, każdemu robię loda w kiblu, pokazuję gołą dupę komu się da... i nic? Jak one to robią??? No i co potem? Czy brzuch jest taki okrągły dlatego, że tam jest jajko? Nigdy nie widziałam ludzkiego jajka, jedynie jaja przed swoimi oczami w dyskotekowych kibelkach. A takie jajo to można wysiadywać współnie, czy musiałabym sama? Pewnie i tak zresztą sama, bo nikt się nie chce ze mną ożenić. I czy gdyby to było w okresie wielkanocnym, to czy można je pomalować w pisanke? Póki co na wielkanoc maluję tylko jaja facetom, którzy przychodzą mnie sobie poruchać. Ale to nie to samo.

Gość dankood
A ja tak strasznie chciałabym jakąś zobaczyć żeby sie poradzić, jak to się robi, żeby być w ciąży. Wydaje mi się, że robię coś źle. Sikam pod wiatr, każdemu robię loda w kiblu, pokazuję gołą dupę komu się da... i nic? Jak one to robią??? No i co potem? Czy brzuch jest taki okrągły dlatego, że tam jest jajko? Nigdy nie widziałam ludzkiego jajka, jedynie jaja przed swoimi oczami w dyskotekowych kibelkach. A takie jajo to można wysiadywać współnie, czy musiałabym sama? Pewnie i tak zresztą sama, bo nikt się nie chce ze mną ożenić. I czy gdyby to było w okresie wielkanocnym, to czy można je pomalować w pisanke? Póki co na wielkanoc maluję tylko jaja facetom, którzy przychodzą mnie sobie poruchać. Ale to nie to samo.

Gość Iklkjaaaaa
No i właśnie udowodniłaś, że jesteś siksą :) Brzydką, głupią siksą :)

Gość Iklkjaaaaa
No i właśnie udowodniłaś, że jesteś siksą :) Brzydką, głupią siksą :)

Gość dankood
Dawno nie widziałam swojego mózgu. jeszcze wcziraj był :/

Gość dankood
Dawno nie widziałam swojego mózgu. jeszcze wcziraj był :/

Gość dankood
Zsikałam się pisząc ten temat. Czy to słabe mięśnie kegla czy rozjechana cipa?

Gość dankood
Zsikałam się pisząc ten temat. Czy to słabe mięśnie kegla czy rozjechana cipa?

Gość dankood
ale się dorobiłam podszywów :classic_cool:

Gość dankood
Chyba się zesram ze szcześcia :D

Gość dankood
Chyba się zesram ze szcześcia :D

Gość dankood
Ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale

Gość dankood
Ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów, ale mam podszywów,