Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprinsprin

Znudzona żona/nudne życie z mężem

Polecane posty

Gość sprinsprin

Po paru latach małżeństwa w naszym życiu nic się nie dzieje dzień mija jak co dzień nudno , nie ma czasu aby coś wymyślić , stało to się rutyną ,kochamy się ale to już nie iskrzy trochę smutne .Jak to wszystko zmienić , abyśmy nie posuneli się za daleko?

Gość werioonkkaa
ma to samo. moje zycie z mezem tak wyglada. wraca z pracy ok 16.kapie sie je obiad i odpoczywa. bawi sie z corka. ja np. na kompie on oglada tv. on spi a ja na kompie. fajnie co nie?

Ciesz się, że nie jesteś żoną ortodoksyjnego muzułmanina, a nie... :o

Gość sprinsprin
To nie jest tak ,że siedzę i narzekam tylko dlaczego to wszystko gdzieś uciekło , właśnie takie poprawne życie stało się nudne. Spotykamy się od czasu do czasu ze znajomymi , ale to jest już nudne , może dlatego ,że w naszym otoczeniu nie pije się alkoholu nie ma bodźca?

Gość wyjątek
Gdyby Cię zdradzał, pił, bił, hazardował się, stracił pracę itd itp. nie chce mi się wymienić innych "atrakcji życiowych", szybciutko doceniłabyś to swoje "nudne zycie" z mężem. Baby nie wiedzą czego naprawdę chcą i to jest największy problem ich zycia.

Gość sprinsprin
Rozumiem i doceniam wszystko się zgadza tylko właśnie co zrobić aby ta rutyna nie przerodziła się w tak super życie z problemami? Rozmawiamy jesteśmy za sobą , ale nudy to staje się nie do zniesienia.